Fost participant Vorbește Moldova a venit la Hai să ne căsătorim: „Dacă zice nu, îi dau cu șeva în cap”

Șou de zile mari la emisiunea Hai să ne Căsătorim, acolo unde de obicei trei bărbați încearcă să cucerească o femeie. De data aceasta la emisiune a apărut fostul participant de la emisiunea Vorbește Moldova, un bărbat care a dat cu ciocanul în fosta soție și care a recunoscut că are probleme cu capul.

Atât prezentatoarele, cât și mireasa au rămas fără cuvinte când pe scena de la Hai să ne căsătorim a apărut chiar Ruslan, un fost fost participant de la emisiunea Vorbește Moldova cunoscut pentru faptul că are probleme cu capul, lucru pe care l-a recunoscut însuși el. Acesta a apărut pe scenă și deodată a început a avertiza moderatorii emisiunii:

„Eu sunt Ruslan și am venit la emisiunea asta ca să găsesc o fumeie și eu știu că pe dânsa deja am găsit-o. Eu am să încerc să impresionez pe fimeia asta așa cum am să pot eu, fiindcă eu știu că ea pe mine o să mă aleagă și o să zică da, că vrea să se mărite cu mine. Că dacă zice nu, apăi îi dau cu șeva în cap și ne-am lămurit. Doar mă cunoașteți că eu am probleme cu capul și dacă mă enervez apăi iau la bătaie pe liuboi, dacă mă lași în pace apăi te las și eu în pace și nu-ți zic nică.” – le-a declarat Ruslan moderatorilor, după care a întâlnit mireasa. Femeia nu s-a arătat tocmai bucuroasă, întrucât aceasta a rămas mai impresionată de primul bărbat și a recunoscut chiar de față cu Ruslan că el n-ar fi bărbatul potrivit pentru ea. Acest lucru l-a enervat pe fostul participant de la Vorbește Moldova.

Acesta mai n-a sărit la bătaie la prezentatoarele emisiunii după ce acestea i-au cam luat în râs tunsoarea. Totuși, astroloaga emisiunii a încercat să-l calmeze pe bărbatul care a devenit agresiv:

„Măi Ruslane, iaca eu azi dimineață ți-am citit zodia și astrele chiar au prezis că tu oleacă o să fii nervos azi și o să te superi că n-o să-ți găsești femeia visurilor. Însă e vorba doar de azi, uite poimâine astrele arată că o să întâlnești o domnișoară frumușică și tinerică chiar la fântâna din sat, ea o să-ți zică deodată da și o să dorească să se căsătorească cu tine.” – a intervenit moderatoarea emisiunii. Acest lucru pare să-l fi liniștit pe Ruslan care însă a avertizat-o pe astrolog că dacă cele spuse nu se vor adeveri, atunci acesta se va enerva mai ceva decât de această dată.

După această situație neplăcută, realizatorii emisiunii Hai să ne Căsătorim deja se gândesc să ia primele măsuri. Astfel, în viitor candidații emisiunii ar putea fi supuși unui test psihologic dar și unui text de gramatică pentru a constata că bărbații care vin acolo la emisiune cel puțin știu cum să se articuleze cât de cât.

[post-views]

Articole asemănătoare