Fostul Psiholog al lui Dodon: „Igor a avut și are probleme grave cu capul”

Declarații șocante chiar din gura fostului medic psiholog al fostului Președinte al Republicii Moldova. În cadrul unui interviu, medicul a dezvăluit informații cu caracter personal despre Dodon precum faptul că fostul lider al Socialiștilor ar avea probleme grave ce țin de starea sa psihologică.

În interviul oferit unui post TV de la noi din țară, medicul pshiolog a dezvăluit informații despre lupta sa cu Dodon pentru a-l aduce pe un drum bun: „Cu Igor, adică cu domnul Dodon, eu m-am luptat mult timp, încă de la început de când a devenit pacientul meu. Asta era undeva prin anii 2012, atunci el a fost transferat la mine din cauza că avea probleme grave de cap iar foștii medici nici nu mai știau cum să-l trateze.. Pur și simplu el noaptea prin somn desepro făcea gălăgie, uneori chiar făcea prin pat iar a doua zi mergea la Parlament sau Președinție și ieșea acolo cu niște legi de care el singur nu le avea idee..

Alteori el ieșea pe la televizor și scotea pe gură niște lucruri că te întrebai: astea-s vorbe de om sănătos? Am avut nevoie de ceva timp până l-am putut ajuta să se însănătoșescă cât de cât prin terapie și datorită exercițiilor psihoterapeutice, cu toate că unele simptome încă se regăsesc din păcate până la momentul actual și nu au putut fi tratate 100%. L-am diagnosticat de multiple ori cu Alzheimer, tulburare de personalitate, ba chiar cu personalități multiple.. în zadar însă, acesta de fiecare dată nu a crezut cuvântul experților medici din domeniu și ne-a amenințat cu judecata dacă ieșim cu oarecare declarații în public, dar na eu m-am simțit obligat să o fac pentru că sunt un cetățean responsabil ne-a declarat medicul îngrijorat de fostul său pacient dar și de cei care intră cu el în contact.

Lucrurile spuse de fostul psiholog al lui Dodon o confirmă și mai multe documente din arhiva de sănătate al Socialistului. Într-o serie de documente extrase se regăsesc o sumedenie de protocoale privind convorbirile lui Dodon și psihologul său din Chișinău Andrei Cărăuș. Dintr-un protocol se poate afla cum Dodon l-ar fi stropit pe medic într-o ședință cu paharul de apă minerală care se afla pe masa medicului, a început a striga că-i este dor de bunul său prieten Kirkorov dar și ar fi început a țipa pe notele imnului Rusiei.

Contactat de noi pentru o declarație, Dodon a refuzat să vorbească cu noi. În schimb ne-a răspuns însă purtătoarea sa de cuvânt declarându-ne: „Domnul Dodon are și el dreptul la viața sa privată, chiar dacă el are probleme cu capul, nu e nimic rău în acest lucru. Nu vă bateți joc de persoane cu dizabilități și dați-i pace să-și trăiască viața. Da, el la moment se află în Rusia din cauza unor treburi private importante cu domnul Kirkorov și cu domnul Putin, dar când va veni acasă o să-l întreb dacă vrea să vă dea un interviu și vă vom răspunde ce și cum” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Dodon Ala Huitac.

Articole asemănătoare