GAFĂ la ședința Parlamentului: Bolea s-a bășit și l-a supărat pe Voronin

Gafă de zile mari astăzi la Ședința Parlamentului după ce deputații s-au întrunit din nou pentru a pune țara la cale. Deputatul Vasile Bolea l-a supărat pe colegul de bloc Vladimir Voronin după ce a împuțit o parte din sala parlamentului.

Bolea se pare că nu a mai putut-o ține și a trebuit să scoată o bășină care s-a putut auzi chiar prin microfoane. Brusc după incident, echipamentul a fost oprit pentru câteva minute iar un tehnician a venit la fața locului pentru a analiza ce s-a întâmplat. După 5 minute deputații s-au reîntors însă la regimul de lucru.

Vladimir Voronin, care stătea chiar în spatele lui Vasile Bolea, s-a arătat foarte supărat pe colegul său făcând o remarcă în fața tuturor deputaților din parlament: „Vasea, or lucrăm or ne câcăm. Chiar n-ai putut merge la toaletă? Mie mi-a venit în nas totul, mai ales cu masca e cel mai rău. Ia și poartă masca cum o zis Grosu și nu te mai beșâ pe la ședințe, șe-i mâncat fasule sau ce?” – i-a reproșat Voronin lui Bolea în timp ce deputații din sală au început a râde.

Bolea la rândul său a intervenit atacându-l pe Voronin: „Auz, matale stai acolo pe scaun și nu vorbi mult și în dodii. Îs om și eu și-mi mai scapă și mie câte una, matale când nu-ți speli dinții și vine mirosulul cela strașnic de murături chiar din gura matale, ajunge până aici în față chiar dacă porți mască.. apăi eu atuncia eu mă plâng sau ce? Hai să lăsăm toate atacurile și jocurile domn Voronin că nu e frumos deloc ceea ce tocmai ați spus, aștep scuze publice de la netale”

Mai în glumă mai în serios un deputat PAS a intervenit și el cu o propunere pentru a mai calma spiritele dintre cei doi colegi: „Stimați colegi eu propun ca data viitoare când un deputat se va mai băși atât de tare încât toată sala va mirosi așa urât, să-i fie reținut măcar 10 procente din salariu. Nu de alta dar data trecută eu te-am văzut și pe dumitale domn Voronin cum te bășeai la intrarea în parlament. Poate așa încetul cu încetul mai găsim o modalitate de a compensa miliardul” – a declarat deputatul fiind aplăudat mai apoi de colegi.

Articole asemănătoare