Gafă la ședința Primăriei. Ceban arăta degetul mijlociu tocmai când Sandu intrase pe Zoom

Gafă de zile mari la ședința video a primăriei. În timp ce Ion Ceban le arăta angajaților de la primărie degetul mijlociu, Maia Sandu tocmai intrase în camera video. Fapta Primarului a dezamăgit-o pe Președintă.

La Primăria ședinței de astăzi Primarul Ion Ceban, supărat pe lucrările și reparațiile din Capitală care nu decurg tocmai bine, s-a enervat atât de tare încât le-a arătat angajaților degetul mijlociu. Tocmai în același moment însă, și Maia Sandu a intrat în conferința video din cauza unei erori tehnice.

Președinta a rămas încremenită când a văzut că tocmai în acel moment edilul Capitalei a scos degetul mijlociu în fața camerei. Aceasta nu a tăcut, ci a început cu un descurs pentru a-i da la obraz lui Ceban: „Domnule Ceban, ce înseamnă asta, ce faceți acolo? Chiar suntem aici la grădiniță să faceți una ca asta? Nu este frumos, unde vă sunt cei șapte ani de acasă?” – l-a întrebat Sandu pe Ceban, după care a părăsit conferința video. Din cauza că serverele Zoom ale Municipalității se află împreună cu cele ale Președinției, Maia Sandu ar fi intrat din greșeală în camera video greșită – acest lucru ar fi fost provocat cel mai probabil de o eroare tehnică. Ceban a venit cu o reacție în acest sens, explicând de ce a arătat degetul mijlociu:

„Asta era fotoșop, voi ce nu înțelegeți? Nu eram eu acela, la mine atuncia nici nu lucra internetul iaca întrebați-mi vecinii că eu i-am rugat pe ei dacă pot să-mi dee oleacă de internet waifai de la ei. Asta e o provocare tot din partea la PAS și aicia precis Alaiba cu trolii lui de pe internet au făcut un video unde eu chipurile arăt degetul mijlociu, eu niciodată nu am făcut acest lucru fiindcă sunt un om de bună credință și nu fac eu așa ceva. Doar oamenii proști arată degetul mijlociu în fața camerei, sincer să vă spun. Asta este părerea mea. Dar chiar și de-ș fi fost eu și aș fi făcut asta, nouă la fiecare ne mai sare nervei câteodată și nu ne putem abține.” – ne-a declarat Ion Ceban, Primarul Capitalei, pe care l-am sunat pentru o reacție.

Articole asemănătoare