Gafă. Și Gordienko a mers cu Kirkorov la Eurovision pentru a cânta piesa Trenulețul Chișinău-Moscova

Gafă la Eurovision în acest an după ce Natalia Gordienko a mers și în acest an alături de Filip Kirkorov acolo pentru a cânta o piesă pe care a compus-o. Chiar dacă aceasta n-a câștigat Eurovision Moldova, artista a mers acolo ca înlocuitoare în caz că Frații Advahov sau Zdob și Zdub s-ar îmbolnăvi.

Piesa artistei din acest an, pe care aceasta ar fi cântat-o dacă Frații Advahov sau Zdob și Zdub ar fi lipsit de la eveniment din cauza eventualelor probleme de sănătate, nu se numea însă Trenulețul Chișinău-București, ci Chișinău – Moscova.

„Hei ho, lets go. Folclor, rock and roll. Pleacă trenul, uite-așa. Chișinău – Moscova. Aceasta este piesa pe care mi-a scris-o domnul Kirkorov în acest an și pe care mă bucur s-o interpretez la Eurovision. Sper tare mult că Zdob și Zdub mă va lăsa pe mine să cânt piesa, fiindcă eu consider că tot m-am pregătit destul de bine și eu în genere pot să dansez mai bine decât ei, domnul Kirkorov e foarte bun la coreografie. Cel mai interesant este că avea să port o rochie în tricolorul Moldovei iar prin jurul meu erau bărbați care purtau haine în steagul Rusiei, ar fi fost foarte frumos. Dar Frații Advahov și Zdob și Zdub nu s-au îmbolnăvit și nu a fost nevoie de o înlocuire, vom încerca la anul și poate s-a primi.” – a declarat artista la Eurovision într-un interviu.

Și Kirkorov s-a arătat trist că piesa lui așa și n-a mai putut să fie interpretată la Eurovision în acest an. Acesta spera ca prin asta să-și mai îmbunătățească un pic imaginea și reputația, asta după ce tot el se află la moment într-un scandal de proporții în Rusia. Artistul a filmat acolo recent un video în care ar fi dansat pe o cruce, lucru care i-a jignit pe mai mulți creștini care, în semn de protest, nici nu vor să-l mai asculte.

Cu toate acestea se pare că înrăita fană a lui Kirkorov de la Sadova, așa-numita doamnă Kirkurova, nu va renunța la artistul ei preferat și îl va asculta în continuare pe Kirkorov: „Facă și n-a fașe, eu pe dânsu oricum îl iubesc șî am să-l ascult că nu există artiști mai bună ca dânsa.” – a declarat „doamna Kirkurova” de la Sadova despre iubitul ei cântăreț – Filip Kirkorov. Cuvintele piesei lui Kirkorov și a Nataliei Gordienko sună în felul următor:

Pleacă Trenul, mama mia
Din Chișinău la Rusia.
Cântă lumea și dansează
Bea vodcă și se distrează.

Hey Ho, let’s Go
Folclor, Rock and Roll.
Pleacă trenul, uite-așa
Chișinău Moscova.

Merge iute, merge bine
Tren sovietic, hai cu mine.
Du-mă-n colo, dumă-n coa
din Chișinău la Moscova.

Hey Ho, let’s Go
Folclor, Rock and Roll.
Pleacă trenul, uite-așa
Chișinău Moscova.

Articole asemănătoare