Galina a descoperit că în tinerețe Dodon îi cânta și lu Olaru “дым сигарет с ментолом”

Răsturnare de situație după ce soția fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a descoperit că în tinerețe Dodon ar fi avut o relație de prietenie și cu Maria Olar căreia la fel obișnuia să-i cânte piesa dim sigaret s mentolom – pe care acesta i-a cântat-o deseori și Galinei.

Galina Dodon a rămas șocată după ce a scos la iveală faptul că în tinerețe soțul ei i-a cântat și Mariei Olaru la chitară. Aceasta ar fi primit de la niște cunoscuți mai multe albume cu poze care confirmă acest lucru:

„Am rămas șocată și un pic dezamăgită să descoper faptul că Igor nu-mi cânta doar mie дым сигарет с ментолом, dar și activistei Maria Olar. Eu nu știam că ei în tinerețe au fost prieteni atât de buni, îmi povestise el de o Marie mai demult și eu i-am dat niște întrebări pe care nu a vrut să mi le răspundă, s-a enervat în ziua aceia când l-am întrebat despre cine-i Maria. Se vede că doamna Olar de aceea și a început a protesta atât de mult împotriva soțului meu, probabil din gelozie și de ce Igor m-a ales anume pe mine și nu pe ea. L-am întrebat pe Igor despre toată asta din nou și el mai n-a început un scandal, așa că l-am lăsat în pace.” – ne-a declarat Galina rugându-ne să nu divulgăm tuturor acest lucru.

Am contactat-o pe Maria Olar dar n-am dat de ea, am surprins-o pe aceasta însă urlând în fața Parlamentului: „Merjeț de-aiși, și vreți de la mine? Ei hai că amuș am să chem poliția.” – am întrebat-o pe aceasta dacă-i adevărat că Dodon i-ar fi cântat în tinerețe iar ea ni-a răspuns: „Nu mi-a mai cântat el mie nimic, eu mai bine-l ascult pe dracu cum cântă la chitară decât pe banditul de Dodon și pe fumei-sa.”

Am încercat să dăm și de Dodon. I-am scris un Email în care l-am întrebat de ce i-a cântat și Mariei Olar în tinerețe, iar acesta ne-a răspuns „De-atâta. Alte întrebări?”

Articole asemănătoare