Galina Dodon la culmea disperării: „Soțului meu îi arde curul”

După umblătură pe drumuri și dosar după dosar, fosta prima Doamnă a Moldovei, Galina Dodon, a ieșit dându-ne un interviu despre starea soțului ei Igor Dodon. Urmează detalii uluitoare.

Reporterul nostru Moldfy a vizitat-o pe Galina Dodon din cauza că aceasta a dorit atât de mult să ne dea niște declarații, din motive necunoscute.

Reporter: Bună ziua doamnă Galina, de ce ne-ați invitat la dvs. acasă?
Galina: V-am invitat pentru a mai discuta cu voi și pentru a vă oferi niște detalii despre soțul meu, pentru că canalul dumneavoastră este unul dintre cele mai credibile din Moldova și doar dvs. faceți jurnalism de calitate.
Reporter: Vă mulțumim pentru complimente. Deci, cum se simte soțul dvs.?
Galina: Acuma el este la procuratură, l-au chemat astăzi acolo nu știu de ce. Dar vreau să vă spun că el nu este tare curat, am găsit la el în mătras trei sute de mii de lei și idee n-am de unde-s.
Reporter: Cum adică 15 mii de Euro? De unde i-ar putea avea?
Galina: Păi asta mă întreb și eu. A zis că i-a obținut din Bitcoin, dar care Bitcoin că lui doar i-au fost confiscați toți banii și i-au fost luați. Mă întreb de unde-i are oare. Zilele trecute a fost la el sora medicală din sat fiindcă soțului meu îi ardea curul.

Reporter: Cum adică îi ardea fundul?
Galina: Păi el mie mi-a zis că a mâncat ceva și i-a stat cam rău, dar eu acuma am înțeles că de fapt îi ardea curul din altă cauză. Vă mai aduceți aminte cum îi ardea lui Plahotniuc? Păi teoria mea este că lui îi arde curul așa cum îi ardea și lui Plahotniuc.
Reporter: Interesant. Cum ați ajuns la această concluzie?
Galina: Păi vedeți, odată toaleta ni s-a blocat din cauza fițuicelor pe care probabil soțul meu le-a scos afară. Oare ce era pe acele foi? Ceva ce el a vrut să ascundă și de mine. Eu cred că sora medicală i-a adus banii, de unde, idee n-am.
Reporter: Vă mulțumim pentru interviu, văd că soțul dvs. tocmai este adus de procurori acasă. O să revenim pentru un nou interviu.

Reporterul nostru a fost nevoit să părăsească casa familiei Dodon la dorința procurorilor care tocmai l-au adus pe Dodon de la curte.

Articole asemănătoare