Galina în culmea fericirii după ce Putin i-a dat un like pe Instagram

Galina Dodon s-a bucurat astăzi așa cum nu s-a mai bucurat de mult timp. Fosta Primă Doamnă a Republicii Moldova a primit pe Instagram un like și un comentariu chiar din partea nimănui altuia decât Vladimir Putin, președintele Rusiei.

La doar câteva ore după ce Galina a postat o poză alături de soțul ei, în timp ce cei doi stăteau la un ceai, și Vladimir Putin le-a dat un like și un comentariu în care le-a urat o duminică frumoasă celor doi. La rândul ei, Galina a rămas surprinsă și i-a răspuns lui Putin: “Vă mulțumim mult, Vladimir Vladimirovici! Soțul la fel vă transmite salutări”

Mai în jos prin comentarii s-a găsit și cântărețul rus Filip Kirkorov care la fel le-a urat celor doi sănătate și le-a spus că abia așteaptă să mai revină pe la Sadova să mănânce căpșune alături de Igor Dodon.

Totuși, la puțin timp, Instagram a șters postarea din cauza că și Putin a comentat. Totodată, contul lui Putin la fel a fost blocat din cauza invaziei sale în Ucraina. Contul de Instagram al Galinei Dodon la fel a fost blocat din motive necunoscute. Aceasta a promis însă că se va lansa pe TikTok unde va face în fiecare săptămână câte un live care se va numi Prima Doamnă Răspunde.

Articole asemănătoare