Galina nu-l va vota pe Dodon: „Nu pot să-l suport pe boșorogul de Voronin”

Situație neplăcută pentru Igor Dodon după ce soția sa Galina a declarat public în cadrul unei emisiuni că la alegerile Parlamentare nu va susține Blocul Comuniștilor și Socialiștilor. Asta din cauza că Galina nu-l poate suferi pe Vladimir Voronin.

În cadrul unui interviu de la o emisiune al unui post rusesc TV de la noi, Galina a declarat de ce nu-l suporă pe Voronin: „Sincer să vă spun eu pe moșneagul ista nu-l pot vedea în ochi… mai ales după ce mi-a făcut familia în tot felul și chiar și pe Igor l-a numit în tot felul, cu tot felul de prostii și a aruncat cu o grămada glod în noi. Eu lui Igor i-am zis să nu facă alianță cu dracul, dar el iaca nu m-a ascultat și s-a unit cu Voronin… eu pe dânsu l-am susținut în toate parcă-l văd în fața mea cântându-mi dim sigaret s mentolom ca în tinerețe, dar din păcate iaca na s-a unit cu răul și nu-l pot ține de scurt, am vrut să-l duc la Biserică dar știți că Comuniștii nu suportă Bisericile… Nu-l suport pe boșorogul de Voronin deloc, care mai degrabă ar ieși la pensie că-i vremea” (pasaj tradus din rusă).

Pentru a calma situația și a clarifica lucrurile, Igor Dodon nu a ezitat să iasă în public la o altă emisiune și s-o atace pe soția sa: „Îmi cer scuze de cele spuse, eu cu Galina am vorbit pe subiectul ista de zeci de ori și vrea nu vrea trebuie să accepte, că eu cu Domnul Voronin suntem prieteni. Tare mai enervează când femeile se bagă în politică, eu de câte ori ajung acasă îi zic: Galina, locul tău e în bucătărie la făcut mâncare, lângă copii, nu te băga în treburile mele politice. Dar ce să-i fac dacă nu vrea să mă asculte.”

Mai mulți analiști politici se arată surprinși de lipsa de susținere pentru Dodon chiar din partea propriei soții. Totuși, analiștii cred că aceasta n-ar fi nimic altceva decât niște zarvă politică înainte de alegerile Parlamentare pentru a mai distrage lumea din probleme serioase cu care țara noastră se confruntă în prezent.

Contactat de noi, Vladimir Voronin s-a arătat supărat de faptul că Galina l-a numit în așa fel: „Fumeia asta nu are ce să mă facă pe mine boșorog că eu am s-o fac mucoasă. Să nu uite că bărbat-so singur o venit la mine în patru labe și m-o rugat să facem alianță ca să trecem la parlamentare împreună mai departe.”

Articole asemănătoare