Galina vrea să-l lase pe Dodon: „Nu-mi mai cântă Дым сигарет с ментолом“

Ceartă s-a iscat în ultima vreme în familia fostului președinte al republicii Moldova Igor Dodon. Soția acestuia Galina Dodon, potrivit unor surse anonime, ar avea de gând să-și ia copiii și să-l părăsească pe Igor Dodon pentru că în ultima vreme acestea nu mai prea aduce niciun folos în casă.

Galina ar avea de gând să-l părăsească pe soțul ei fiindcă de când acesta este șomer și nu mai aduce bani în casă, ea este nevoită să scoată cu mare greu banii din conturile lor offshor pentru a hrăni familia. Acești bani însă ea i-ar fi îngrămădit pentru vizitele la un sanatoriu scump din Ucraina, dar a fost nevoită să anuleze programarea căci a fost nevoie de bani pentru mâncare dar și pentru finanțare chitanțelor la gaz care în ultima vreme, ca la toți cetățenii, s-au cam ridicat iar gazul s-a cam scumpit.

Printre motive s-ar afla însă și alte fapte. Într-un chat adresat uneia dintre prietene sale care ne-a și expediat informația dar a dorit să rămână anonimă, Galina Dodon s-a plâns: „Igor a meu mu-mi mai cântă Дым сигарет с ментолом și în ultima vreme nici nu pune mâna pe chitară, cu toate că în tinerețe mă trata ca pe o prințesă, mergeam de mânuță la plimbare pe râul Nistru iar seara la o cină romantică unde Igor cu Kirkorov îmi cântau ambii dim sigaret s mentolom, știi că ți-am mai povestit. S-a cam puturoșit în ultima vreme, nici nu știu ce și cum să fac ca să-l scol de pe canapea din fața televizorului că se uită numai la prostologii precum Vorbește Moldova sau Hai să ne Căsătorim… Data trecută când am fost în concediu doar ții minte cum s-a îmbătat ca nebunul și a sărit la bătaie la cumătru, iar peurmă a promis la toți oaspeții că le plătește tot concediul și toată mâncarea… am să-l lepăd că-i cam nebun, ducă-se la mă-sa la Sadova acolo și rămâie acolo…“ – i s-ar fi plâns Galina prietenei sale.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, Galina ar fi fost însă sfătuită de către niște prietene să meargă la emisiunea Vorbește Moldova pentru a-i povesti unei țări întregi cum s-ar fi schimbat bărbatul ei care în ultima vreme nu mai dorește să-i mai cânte la chitară și să o alinte cu flori și ciocolate, așa cum o făcea în tinerețe.

Cu toate acestea, Dodon s-ar fi supărat rău pe faptul că Galina i-a povestit aceste lucruri prietenelor sale și, pentru a-i face Galinei în ciudă, a amenințat că va mânca toate băncile de tușoncă din beci și nu va mai rămâne nimic de mâncare. Galina însă ar fi ascuns cheile de la pivniță și i-ar fi transmis bărbatului ei că a aruncat cheile în râul Nistru – lucru care l-a înfuriat pe Dodon atât de tare încât a anunțat greva foamei pentru o zi.

Articole asemănătoare