Galina vrea să-l lase pe Dodon: „Nu-mi mai cântă Дым сигарет с ментолом“

Ceartă s-a iscat în ultima vreme în familia fostului președinte al republicii Moldova Igor Dodon. Soția acestuia Galina Dodon, potrivit unor surse anonime, ar avea de gând să-și ia copiii și să-l părăsească pe Igor Dodon.

Galina ar avea de gând să-l părăsească pe soțul ei fiind că de când acesta este șomer și nu mai aduce bani în casă, ea este nevoită să scoată banii din conturile ei offshor pentru a hrăni familia. Acești bani însă ea i-ar fi îngrămădit pentru niște operații plastice scumpe pe care a vrut să le efectueze la niște medici profesioniști din Ucraina, dar a fost nevoită să anuleze programarea fiind că a fost nevoie de bani pentru mâncare dar și pentr finanțarea PSRM în campania Parlamentarelor.

Printre motive s-ar afla însă și alte fapte. Într-un chat adresat unei dintre prietene, Galina Dodon s-a plâns: „Igor a meu mu-mi mai cântă Дым сигарет с ментолом și mătincă chiar mă și schimbă cu vreo deputată sau vreun deputat din PSRM, de unde să știu… data trecută când am fost în concediu doar ții minte cum s-a îmbătat ca nebunul și a sărit la bătaie la cumătru, iar peurmă-i umbla la pantaloni lu vecinu… am să-l lepăd pe nebun, ducă-se la mă-sa la Sadova acolo“

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, Galina ar fi fost însă convinsă de niște prietene să meargă la emisiunea Vorbește Moldova pentru a-i povesti unei țări întregi cum bărbatul ei a băgat-o în tot felul de scheme și de ce aceasta ar fi decis să se dea de-o parte de el.

Postarea anterioară

CEC deschide mai multe secții în diasporă: 47 în Rusia, 7 în restul țărilor

Următoarea postare

Tot mai multe Babe se dau la Dodon: „Când îl vedem ne apucă tremuricii“

Related Posts