Gavriliță dă vina pe Diavol de scumpiri: „Banul, ochiul Dracului. El este vinovatul”

O nouă perlă din gura prim-ministrei Natalia Gavriliță care în ultima vreme scoate din ce în ce mai des câte un cuvânt că-ți cade părul din cap. De această dată prim-ministra s-a dat cu părerea la scumpirile din ultima vrme.

„Din păcate prețurile se scumpesc, dar e vina banilor. Fiindcă dacă nu existau bani și în genere dacă noi eram în comunism ca înainte, atunci nu aveam scumpiri, dar nici democrație. Așa că trebuie de decis, or democrație or comunism or dictatură. Dar în genere e vina banilor, dacă nu existau apăi nu se scumpea nimic. În țările în care nu există bani, nu există nici scumpiri. Dar nu există nici țări în care nu există bani și de aceea în toate țările există scumpiri, înțelegeți? Așa se zice la noi la moldoveni, că banul e ochiul dracului și prin urmare scumpirile sunt și vina diavolului, el este vinovatul, nicidecum vina noastră. Iar aici reiterz că cuvântul drac poate fi înlocui cu Dodon, Plahotniuc, Șor. Și din această cauză avem scumpirile, înțelegeți? Nu ar trebui de folosit banul, eu nu recomand să folosiți banii și să fim mulțumiți că în Moldova să plătesc bani puțini, pentru că dacă s-ar da mai mult atunci am primi și mai mulți ochi de-ai diavolului. Eu vă povestesc pentru că am studiat la Harvard și acolo noi am învățat așa ceva la lecția de economie, există acolo așa o lecție predată de profesorul Adam Smith, un antropolog din Marea Britanie aprobat de către măiestatea sa Regina Elizabeta a Șaptea.” – a declarat Gavriliță recent la o emisiune.

Între timp, după interviul cu Gavriliță, prezentatoarea a fost nevoită să-și ia un concediu de două zile pentru a-și reveni după toate declarațiile Nataliei Morari care n-au putut fi descifrate nici măcar de redacția de jurnaliști Moldfy.

Articole asemănătoare