Ghimpu surprins la strâns nuci: „Ridicați-mi pensia că vă dau la bot”

Fostul lider al Partidului Liberal care a ieșit recent la pensie, Mihai Ghimpu, se arată foarte nemulțumit de pensia sa de 30 de mii de lei. Într-un interviu acesta s-a plâns că din cauza pensiei mici este nevoit să meargă la strâns nuci și cere ridicarea pensiei sale la 50 de mii de lei.

Ghimpu s-a arătat foarte nemulțumit și susține că pensia mizerabilă de 30 de mii de lei nu-i permite nici o vacanță normală pe Insulele Canare, cum obișnuiesc alți deputați. La o emisiune TV Ghimpu a reclamat înfuriat:

„Am ieșit recent la pensie și vedeți ce pensie mizeră am, treizeci de mii de lei sunt o bătaie de joc pentru un deputat ca mine care a lucrat toată viața sa din greu pentru popor, am venit cu tot felul de reforme și am schimbat viața cetățenilor din țară.. dar acum sunt nevoit să merg la strâns nuci ca să mai primesc câte 5-6 mii de lei în plus să-mi pot plăti mașina luată pe rate, telefonul mobil, gazul, lumina.. ca oricare moldovean. Mă adresez deputaților noului parlament: Dacă chiar lucrați pentru popor, ridicați deamu la toți pensia dar mai ales nouă, deputaților care am ieșit la pensie… ridicați-mi pensia că vă dau la bot, tui maiul mamei voastre de bosfor și dardanele” – a declarat Ghimpu pregătit deja să dea jurnaliștilor din studiou la bot.

Din surse secrete am aflat că Ghimpu chiar ar strânge nuci de la livada de nuci pe care o deține în satul său de baștină, iar miezul de nucă l-ar vinde nimănui altcuiva decât lui Pavel Filip care-i plătește lui Ghimpu 250 de lei pe kilogramul de nuci, mult mai mult decât prețul normal pe piața din republica Moldova.

Mai mulți analiști din Moldova se arată șocați de tupeul lui Ghimpu de a cere o pensie mai mare. Analistul Grigore Hârleț declarând: „Moșneagul ista de Ghimpu și așa o primit milioane cât o fost la guvernare, are câteva case, mașini de lux.. oare nu-i este rușine tâmpitului să ceară pensie mai mare? Nu-i ajung acei 30 de mii de lei? Când majoritatea cetățenilor noștru au o pensie de o mie de lei, bătaie de joc. Eu propun să-i scurtăm pensia lui Ghimpu și să-l trimitem la Costiujăni”

Articole asemănătoare