Ghinion de ziua de naștere a Zinaidei Greceanîi: Dodon i-a vomitat mașina

Ghinion chiar astăzi de ziua de naștere a Zinaidei Greceanîi, pe care aceasta și-o sărbătorește la sediul PSRM împreună cu colegii de partid în cadrul unei orgii, ca de obicei. Mai mulți jurnaliști de la un post de televiziune privat l-au surprins pe Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, cum ar fi vomitat direct în mașina Zinaidei Greceanîi. Cauza dar și mai multe detalii în acest articol.

Dodon a fost surprins alături de soția sa Galina venind cu un buchet de flori spre sediul PSRM. La 30 de minute de la sosire, se pare că acesta ar fi ieșit afară să fumeze și brusc acesta s-ar fi înroșit pe față. În același timp, bărbatul Zinaidei Greceanîi se afla în mașina de model Mercedes-Benz S 600 și căuta sticla cu vin pe care urma să o ducă în sediu. Dodon ar fi însă crezut că e mașina lui și a mers grăbit spre mașină să caute o sacoșă unde să vomite, în zadar însă… Acesta a început a vomita în interiorul mașinei colegii sale de partid Greceanîi, așa cum mai mulți reporteri l-au putut surprinde.

Am contactat medicul de familia a lui Dodon iar acesta ne-a declarat că ar fi de la tușonka învechită pe care fostul președinte al Republicii Moldova ar fi consumat-o la Ziua Zinaidei Greceanîi.

Totodată, se zvonește faptul că Zinaida Greceanîi s-ar fi supărat rău pe Igor Dodon iar bărbatul acesteia mai nu l-ar fi luat la bătaie. Ne-a sunat o sursă care a preferat să rămână anonimă și ne-a declarat că Zinaida Greceanîi ar putea părăsi PSRM și adera la Partidul ȘOR din această cauză, fapt pe care purtătorul de cuvând al Zinaidei Greceanîi însă îl respinge.

[totalpoll id=”1734″]
Postarea anterioară

Dodon invidios: A trimis-o și el pe Galina să se vadă cu Macron, președintele Franței

Următoarea postare

Parlamentul a vrut să dezbată o lege dar i-a dezbătut dinții lui Sergiu Sârbu

Related Posts