Dezgustător. Mirosul de siliotcă de la Piața Centrală nu vine de la siliotcă

După luni de cercetare al mirosului urât de pește și siolitcă de la Piața Centrală, cercetătorii moldoveni au ajuns la concluzia că în realitate, mirosul nu provine de la siliotca în sine ci cu totul și cu totul de la altceva.

Potrivit echipei formată din 12 savanți științitifici de la Universitatea de Științe din Capitală mirosul neplăcut de pește sau siliotcă la piața centrală s-ar lua în realitate în mare parte de la femeile nespălate care merg la cumpărături și nu iau cu ele nici măcar vre-un deodorant sau antitranspirant.

„Am constatat că 80% dintre mirosurile urâte de Pește de la Piața Centrală în realitate nu se iau de la pește sau siliotcă, ci de la doamnișoarele și doamnele care în perioada de vară se spală câte o dată în săptămână iar apoi merg la piață la cumpărături. Actualmente întocmim o recomandare pentru Primăria Capitalei prin care dăm soluții concrete la cum se spoate de scăpat de această problemă, vom reveni însă cu mai multe detalii curând” – ne-a declarat Doctorul în Științe Afanasie Magnet din Capitală.

Pe de-o altă parte, vânzătorii de la Piața Centrală au păreri diferite. În timp ce pe unii chiar îi deranjează mirosul urât de siliotcă, pe alții se pare să nu-i prea deranjeze, mai ales pe vânzătorii de pește și carne: „Eii păi iaca chiar bine că nu se spală, eu ca doamnă sincer să vă spun tot nu mă spăl fiind că știu că miros a siliotcă chiar de la poartă când intră cumpărătorii și apoi ei știu că aici se află siliotca, păi ei și cred că mirosul vine de la siliotcă dar tare bine știm de unde vine mirosul și lasă că-i bine cum este” – crede doamna Vera, o vânzătoare pește și carne la Piața Centrală.

Primăria Capitalei dorește însă să schimbe situația. Aceasta a promis să trimită regulat ofițeri de patrulare prin Piața Centrală care vor împărți amenzi usturătoare doamnelor dar și domnilor care vor mirosi a siliotcă prin piața centrală, cu excepția vânzătoarelor.

Postarea anterioară

De ziua sa de naștere: ÎPS Vladimir surprins într-un club de noapte

Următoarea postare

Incident la emisiunea Hai să ne căsătorim: Doi bărbați s-au căsătorit

Related Posts