Guvernul dă asigurări: „Dacă trece gazul, îl punem pe Bolea să-l producă”

Noutăți îmbucurătoare din partea Guvernului Republicii Moldova. Natalia Gavriliță, prim-ministrul Republicii Moldova, dă asigurăr că Vasile Bolea ar fi calea spre ieșire din criza gazului. Politicieni ca Bolea ar fi în stare să producă gaz mai ieftin care ar putea fi folosit.

Într-o ședință organizată chiar la Guvern, Gavriliță dă asigurări că în pofida creșterii prețurilor gazului, Republica Moldova nu va rămâne nicidecum fără gaz. Aceasta se bazează pe un studiu științific făcut de savanții moldoveni potrivit căruia gazele produse de oameni (bășini) ar putea fi folosite drept gaz natural și ecologic și ar putea fi mult mai ieftin decât gazul pe care ni-l livrează GazProm.

În cadrul studiului au participat trei mii de moldoveni care au produs gaze timp de jumătate de an, rezultatul: volumul de gaze produse de către participanți în acest timp ar fi ajuns pentru încălzirea a 250 de apartamente pe timp de iarnă, un rezultat destul de îmbucurător, mai ales privind faptul că bășinile de jumătate de an produse de 12 persoane pot asigura un apartament cu gaze timp de 3 luni.

Bazându-se pe acest studiu, Guvernul crede că politicieni precum Vasile Bolea ar fi în stare să producă și mai multe gaze: „Iată uitați-vă la domnul Bolea, el papă binișor și ar da și ar da destule gaze de încălzit măcar vreo odaie pe timp de iarnă dacă ar participa și dumnealui la așa un studiu folositor că oricum nu prea face cine știe ce. La fel și domnul Voronin dar și mulți alți din Parlament, fiind că majoritatea politicienilor de la noi doar stau pe scaun și produc gaze care din păcate se duc în aer în loc să ajungă în caloriferele moldovenilor noștri care au nevoie de încălzire pe timp de iarnă” – a susținut Gavriliță la ședință luându-l pe Bolea în râs.

Pe de-o altă parte, Bolea se opune cu vehemență vorbelor Nataliei Gavriliță: „Doamnă Natalia, ce-i cu dumitale? Majoritatea nu știu dar eu îs vegetarian și nu mănânc fructe iar după ora 19 eu de multe ori îs pe dietă. Eu zic totuși să lăsăm bășinile în Pace și să-l trimitem pe Domn Dodon la Moscova să-l întrebe pe Putin că poate ne-a da domnul Putin niște gaz fără să trebuiască să contribuim noi cu gazele noastre” – i-a reproșat Bolea Nataliei Gavriliță.

Postarea anterioară

Zuckerberg enervat pe Maria Olar: „Baba asta mă scoate din minţi”

Următoarea postare

De Ziua Chișinăului: Snoop Dogg va cânta pentru angajații de la Primărie

Related Posts