Guvernul impune mască obligatorie la convorbirile online de pe Skype: „Acolo tot se pot trimite viruși”

Moldfy

Noi restricții COVID-19 impuse de guvernul Republicii Moldova. În viitor, la convorbirile online de pe Skype sau Zoom va trebui de acoperit gura și nasul cu o mască, pentru a reduce cazurile de Covid-19. Guvernul a admis chiar și o lege prin care va permite furnizorilor de internet să verifice fiecare persoană în parte dacă aceasta poartă mască sau nu în timpul videochat-ului online.

Măsurile vin după ce Ministerul Sănătății susține că s-ar fi infectat de Coronavirus, chiar dacă aceasta a avut doar convorbiri online în timpul serviciului: „Eu cred că cel mai probabil m-a infectat de la un virus online, fiind că de mai mult de 3 luni lucrez de acasă și nu am ieșit mai deloc afară, că mâncarea mi-o livrează acasă”, a declarat Ministrul Sănătății ai Republicii Moldova.

Mai mulți specialiști din domeniu IT confirmă că într-adevăr virușii se pot răspândi și online, însă masca nu este soluția împotriva lor, ci descărcarea unui antivirus sau oprirea vizitării site-urilor web nepotrivite, lucru care lucrătorii de la minister aparent continuă să-l facă.

Postarea anterioară

Banii din furtul miliardului au fost investiți în Bitcoin dar Șor a uitat parola la contul monedei cripto

Următoarea postare

Și-a găsit un nou loc de muncă: Igor Dodon vinde ouă de găină la piața centrală

Related Posts