Guvernul îndeamnă cetățenii să facă cât mai mult sex pentru a economisi căldura

O nouă recomandare de la guvernul Republicii Moldova. Pentru a se putea încălzi în toamnă și în iarnă, se recomandă tuturor cetățenilor peste 18 ani să facă neapărat sex.

Astfel, în următoarele săptămâni va fi lansată campania #FacSex pentru a îndemna cetățenii să facă cât mai mult sex nu doar pentru că e sănătos, ci și pentru că astfel s-ar putea încălzi cu mult mai bine și ar economisi banii pe căldură:

„Sexul într-adevăr este o modalitate de a trece prin criza energetică, de aceea anunțăm campania #FacSex prin care îndemnăm cetățenii peste 18 ani să găsească pe cineva cu care să facă sex pe timp de frig. Deja am și discutat cu Mitropolia Moldovei iar Mitropolitul ne-a asigurat că cei care doresc să se cunune cât mai repede pentru a avea relații sexuale, o vor putea face gratuit fiindcă guvernul va plăti Mitropoliei și Bisericilor toate cheltuielile date. Plus la asta, vom lansa un site web unde cetățenii care încă nu și-au găsit perechea, o vor putea găsi acolo, un fel de Tinder însă pentru Moldova și aprobat de Guvern.” – a declarat Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. Și ministra sănătății Nemerenco s-a arătat mulțumită de această campanie, aceasta a declarat:

„Dacă vom face sex, atunci cel mai probabil nici de Covid nu ne vom mai umple fiindcă am fi mai sănătoși și mai deștepți. Noi vom importa din America toate medicamentele necesare de viagra și de ce mai este nevoie acolo și le vom împărți la doritori. În plus, vom împărți și prezervative cu logo-ul Guvernului, va fi foarte frumos. Cel mai tare ne bucură aprobarea Mitropoliei. Înaltpreasfințitul Vladimir va încheia un Canon care va permite sexul între cei necăsătoriți pe timp de iarnă, doar în scopuri de a se încălzi, însă nu și în scopul plăcerii.” – ne-a dezvăluit Nemerenco.

Articole asemănătoare