Horă la Parlament. Deputații au sărbătorit faptul că au scos țara din sărăcie

Deputații Parlamentului Moldovei împreună cu cei ai României care au venit astăzi acolo în vizită, au întins o horă de zile mari chiar la legislativ pentru a serba faptul că în sfârșit au scos țara din sărăcie.

Deputații se arată convinși că în R. Moldova în sfârșit cetățenii nu mai trăiesc în sărăcie și-și mai pot permite câte un lucru din salariul pe care-l primesc, mai ales că pensia minimă lunară este tocmai de două mii de lei iar salariul de deputat de 18 mii de lei:

„Ne bucurăm că în sfârșit am scos țara din sărăcie iar cetățenii chiar au un salariu mai bun cu care-și pot permite mai multe, mai ales noi deputații. Cu acest salariu lunar ne putem permite un trai decent acasă și nu trebuie să mergem peste hotare, putem trăi și aici. Plus la asta, și pensiile s-au mărit la două mii de lei când înainte unii pensionari primeau numai 700. Ăștia-s o grămada bani, de două mii de lei pe lună pensie îți cumperi tucmai două sute de pâini și mănânci mai mult decât trebuie, nu-i așa?” – ne-a declarat președintele parlamentului Igor Grosu după care a mers și a dansat hora alături de deputații români. La eveniment s-a aflat și deputatul comunist Vladimir Voronin dar și deputatul socialist Bogdan Țîrdea.

Între timp ce Voronin n-a dorit să danseze, Țîrdea mergea pe la fiecare dintre deputații români pentru a-l convinge că satana chiar există:

„Doamne mamă, tocmai mi-a venit Țîrdea ăsta și mi-a spus ceva despre viziuni cu ăla rău, mi-a zis că Maia Sandu-i dă la iluminați și că Iohannis al nostru al fi nepotul Angelei Merkel care ar fi însuși nepoată de-al lui Hitler, mai pe scurt niște lucruri de care mai degrabă-ți venea a râde.” – ne-a declarat deputata Diana Șoșoacă, senatoare în parlamentul Român, care l-a și luat la ceartă pe Țîrdea pentru că n-o lăsa în pace să danseze hora.

Articole asemănătoare