Hram la Orhei. Lumea s-a împins pentru a intra în cort la Alyssa Bounty

Surpriză pentru toți Orheienii chiar de Hramul Orașului. Primarul lor, Ilan Șor, a adus-o pe nimeni alta decât pe cunoscuta actriță Alyssa Bounty. Aceasta stătea într-un cort și răspundea întrebări, vorbea cu cetățenii și dădea autografe.

De la mic la mare Orheienii s-au îmbulzit pentru a intra în cortul cunoscutei actrițe moldovenești Alyssa Bounty. Ba mai mult, din nerăbdare unii oameni s-au luat la ceartă. În special băieții mai tinerei doreau neapărat să intre în cortul Alyssei, dar și femeile mai în vârstă pentru a-i pune acesteia unele întrebări. Printre cei care se împingeau pentru a ajunge în cort se numără și Ion, unul dintre reporterii noștri practicanți care a și reușit să intre la Alyssa Bounty:

„Doamne ferește, lumea parcă ar fi primit mâncare. Să vedeți cum se împingeau unii pe alții, cu toții doreau s-o vadă și s-o atingă pe Alyssa Bounty, eu doar am dorit să-i dau câteva întrebări pentru publicație și din fericire am prins momentul ca să intru în cort. Acolo am primit doi mici, o bucată de pâine și doamna Alyssa Bounty mi-a dat un autograf și am văzut că altora care plăteau păi le și dansa dans din fund pe muzică populară moldovenească. Plus la asta, mi-a dat și un cupon de reduceri de 50 de procente și mi-a zis să intru neapărat acolo să cumpăr ceva, dar idee n-am pentru ce-s reducerile celea că n-am mai întâlnit un așa site de produse.” – ne-a declarat reporterul nostru.

Astăzi de hramul Orheiului s-au prezentat pe scenă mai mulți artiști, printre care Toly Druga și Pavel Turcu. Pe scenă a mai urcat și Alyssa Bounty care a prezentat un dans la bară în compania fraților Advahov și Carlas Dreams. La sfârșit de concert, participanții au primit câte un cupon de o sută de lei pentru magazinul de tricouri al partidului Șor – acolo aceștia pot procura fel de fel de produse cu logoul partidului.

Articole asemănătoare