I-a ajuns și lui cuțitul la os? De 9 Mai un porumbel a găinățat cămașa lui Dodon

Gafă de zile mari la parada de nouă mai unde Dodon, alături de Voronin și Galina, a lansat un porumbel. Se pare că chiar și porumbelului i-a ajuns cuțitul în os, așa că acesta a găinățat cămașa lui Dodon.

Scena a fost surprinsă de către un fotograf care exact în momentul în care porumbelul a fost lansat din mâna lui Dodon, acesta și-a lansat găinațul care a aterizat drept pe cămașa lui Dodon pe care Galina i-o călcase anterior. Dodon nu s-a arătat supărat, ci din potrivă:

„Acesta-i un semn de la Dumnezei, fiindcă hulubașii nu găinățează pe orișicine dar numai pe oamenii care au noroc. Înainte să devin preșdinte de țară apăi țin minte că tot m-au găinățat porumbei, și iaca de ce s-a primit. Dar la ultimele alegeri nu m-a mai găinățat niciun porumbel, poate și de asta nu le-am câștigat.” – s-a arătat Dodon bucuros. Pe de-o altă parte, Voronin a rămas cam dezamăgit că porumbelul nu l-a găinățat pe el. Acesta va merge la o dezlegătoare de vrăji pentru a-i fi citit în palmă dacă mai are noroc sau nu: „Niș nu mai țin minte când m-o bălegat o pasăre de asta, cum îi zice, un hulub de-ista. Cred că n-ar fi rău să fie, că am auzit că aduce noroc.” – a adăugat Voronin.

Unica care s-a supărat însă pe porumbel a fost Galina. Aceasta susține că a depus multă muncă în călcatul și spălatul cămașii soțului, chiar dacă acest lucru o fac de obicei femeile de serviciu.

Articole asemănătoare