Ilan Șor a revenit la Orhei: „V-am adus Monaco, așa cum v-am promis”

Bucurie de neînscris pentru cetățenii din Orhei care au dat în lacrimi când l-au revăzut pe scumpul lor Primar Ilan Șor că s-a întors acasă. Acesta se pare că le-a adus Orheienilor și Monaco la Orhei, așa cum a promis.

Bucuria a dat și în inima pensionarului Toader Hîrț. Orheianul de 67 de ani care are probleme cu alcoolul, s-a bucurat enorm când a primit de la Echipa lui Șor o sticlă de vodkă Monaco, un pachet de orez, unul de zahăr și 300 de lei. Acesta a îngenunchiat în fața lui Șor făcându-și semnul crucii și declarând: „Mulțumim lui domnul Șor, fără dânsu ni se usca gâtul. Tare bună băutură a adus de acol de unde a venit și mi-a dat 300 de lei de care deja mi-am și luat o sticlă de coniac de la magazinul social deschis tot de dumnea lui, am să-l votăm cu mare drag să schimbe oleacă lucrurile în țară, să ne aducă mai multă băutură că-i tare bună”

Cu toate că liderul Orheiului a declarat cu câteva zile în urmă că are de gând să aducă Monaco în Orhei, mulți Orheieni au crezut că Șor se referă la țara Monaco din Europa care are niște priveliști deosebit de frumoase. Șor însă s-ar fi referit în realitate la băutura alcoolică în formă de vodcă care tot poartă numele de Monaco, și nu la țara Monaco.

Monaco – mica țărișoară din Europa

Totuși, bucuria a dat și peste o altă cetățeancă care luni la rând s-a gândit la primarul de Orhei: „Oof, așa o bucurie în sufletul meu sincer să vă spun. Eu pe domnul Șor îl aștept ca pe Dumnezeu și iaca parcă s-a coborât din ceruri și ne-a readus la viață. M-am rugat luni întregi să vină acasă să-l vedem, să ne dee și nouă că el chiar de o furat, el face și pentru noi și ne dă și nouă. Dapă așa, lasă toți deputații să fure dar principalu să facă și ceva pentru lume, să nu fure numai pentru dânșii” – În același Timp, Ilan Șor acuzat pentru furtul miliardului crede că el ar fi printre puținii politicieni cinstiți: „Eu sunt unicul politician cinstit din Moldova. Dacă am promis, apăi așa am făcut. Am promis la lume Monaco, am adus la toți câte o sticlă de Monaco foarte gustoasă.” – a declarat Șor într-un live pe pagina partidului.

Nu se cunoaște cât timp va sta Șor în Moldova, dat fiind faptul că ar putea fugi înapoi peste hotare ca un ȘORicel – cel puțin așa cred analiștii politici.

Articole asemănătoare