Ilan Șor cu noi amenințări: „Dacă nu mă lăsați acasă o să mai fur un miliard”

Amenințări peste amenințări din partea Primarului de Orhei Ilan Șor care se pare că duce un dor de nedescris de Patrie. Acesta apare într-un nou video cu cureaua în care amenință liderii Politici de la noi și roagă autoritățile să fie lăsat să revină acasă fără a fi pus după gratii.

În video-ul său care a fost transmis live pe Facebook și la Orhei TV, Ilan Șor s-a adresat în primul rând Orheienilor atingându-i:

„Dragi prieteni, eu știu că vouă vă este dor de mine. Și eu vreau să revin acasă foarte tare, să facem în Orhei concerte și să cântăm să ne veselim împreună ca pe vremuri, dar din cauza clasei politice din Moldova nu sunt lăsat să vin acasă. Că eu din miliardul pe care-l am am făcut pentru Orhei cât nu a făcut nimeni și am dat și la lume o grămada, unde ați mai văzut așa cineva ca mine? Mă adresez clasei politice: Nu vă jucați că o să vă dau peste degete cu cureaua asta. Lăsați-mă acasă că dacă nu, o să mai fur un miliard și o să vedem unde o să ajungă republica Moldova.. și vina nu va fi a mea, ci a voastră, că eu v-am avertizat să nu spuneți că nu v-am spus…“

În video nu se cunoaște unde Ilan Șor se afla mai cu exactitate, mai multe surse de încredere ne-au declarat că acesta s-ar afla însă pe Insulele Canare la vila de 5 etaje pe care o deține acolo. Analiștii politici cred că lui Șor i-ar fi de fapt dor să revină acasă să poată face alianță cu comuniștii și socialiștii în front comun, pentru a lua cât mai multe locuri în parlament și a fura în continuare prin scheme corupte, exact ca și în anii trecuți.

Pe de-o altă parte Orheienii sunt foarte triști și au amenințat cu proteste dacă scumpul lor primar nu va fi lăsat să se reîntoarcă în țară.

Articole asemănătoare