În loc să ajungă pe planeta Marte, Roverul NASA a aterizat pe un deal de la Cărpineni

Moment jenant i s-a întâmplat echipei NASA (Administrația Națională Aeronautică și Spațială) din SUA care a încercat să trimtă un Rover pe Planeta Martie. Din cauza unor greșeli de calcul, Roverul a aterizat nu pe Planeta Martie, așa cum era planificat, ci pe un deal din satul Cărpineni din R. Moldova.

Evenimenul ar fi fost văzut mai întâi de domnul Grigore Antonovici, un agricultor din satul Cărpineni, raionul Hâncești, care ar fi mers să-și ducă cei doi cai la apă. Potrivit domnului Grigore, în dată pe câmp ar fi apărut un obiect care arăta ca o mașină și avea un cap de robot. L-am telefonat pe domnul Grigore pentru un interviu și acesta ne-a declarat:

„Ei, iaca am mărs mai adăuza să duc caiii ieștia la apă și când colo, bată-l crucea, o apărut acolo parcă o mașnică cu șase roticele și se învârtea pe dealul șela. Eu mi-am început a face cruce și m-am spăriet că am crezut că deamu vin tarelșile, da o venit acolo un om bun, s-o suit în mașnică și o rulit-o de acolo în dată. Se vede că-i vreun blastăm ceva, vre-un inoplanitean deista.. Doamne Dumnezău ni-i mare.”

Roverul NASA a fost deocamdată condus înapoi la Chișinău, acolo unde un avion Air Moldova ar urma să-l trimită înapoi în Statele Unite pe motiv că i s-ar fi terminat combustibilul.

Articole asemănătoare