În R. Moldova a apărut un nou Partid politic de opoziție. Partidul BÎC

Un nou partid politic a fost înregistrat astăzi la Comisia Electorală Centrală de către niște politicieni din țara noastră care deja au propriile partide. Partidul Bunăstare, Îndemn și Credință ar fi menit să unească opoziția dar și forțele pro-ruse din țara noastră cu cele pro-europene.

Liderii partidului Bunăstare, Îndemn și Credință BÎC sunt Andrei Năstase (președinte de partid), Igor Dodon (vice președinte), Vlad Filat și Nicolae Timofti. Cei patru politicieni și lideri de partid doresc să-și unească forțele și să profite de experiența lor pentru a schimba situația din țară. Tot ei cred că unirea cu Rusia dar și cu Uniunea Europeană simultan ar fi cea mai bună opțiune pentru a scoate țara din criză:

„Nu-mi vine să cred dar uitați-mă, am devenit lider al partidului Bunăstare, Îndemn și Credință. Acest nou partid din Republica Moldova va fi cu totul altfel decât celelalte partide din trecut, pentru că noi vom opta pentru bunăstare pentru toți cetățenii, vom îndemna lumea să iasă la proteste ca să ne susțină și vom demonstra lumii că credința nu doar spirituală, dar și cea în politicieni ca noi, este cea mai importantă valoare. Știu că mulți vor arunca cu tot felul de cuvinte, că de ce ne-am unit cu Dodon, Timofti și Filat. Să știți că toți trei, ca și mine, sunt oameni cu o experiență deosebită – politicieni care știu cum să facă numai lucruri bune pentru oameni și pentru țară, așa cum au făcut-o în anii trecuți.” – ne-a declarat liderul Partidului Andrei Năstase, bucuros că în sfârșit s-a ales într-o funcție importantă.

Și fostul politician Vlad Filat, cu ceva timp ieșit din pușcărie, s-a arătat încântat că în sfârșit a fost acceptat într-un partid: „De această dată să vedeți cum o să sară șiurșelele la toți, așa cum am spus-o și prin 2015. Am stat o vreme acasă și nu am avut nicio activitate politică, dar m-am săturat să stau și să nu fac nimic – așa că alături de domnul Năstase, de domnul Dodon și de Domnul Timofti vom pune țara pe picioare și vom face schimbarea la care cetățenii chiar se așteaptă. Sperăm să se mai alăture și domnul Voronin, domnul Țârdea și domnul Pavel Filip – la moment încă așteptăm răspunsurile lor dacă doresc să adere la partid.” – le-a declarat Filat jurnaliștilor după care a părăsit Comisia Electorală Centrală CEC.

Chiar dacă am tot auzit cuvântul schimbare, încă nu este clar ce anume ar dori să schimbe acest partid, dat fiind faptul că doi dintre cei patru politicieni deja au propriile partide. Totuși, cetățenii cred că a mai apărut un partid pentru ca aceștia să poată fi furați în continuare de aceeași politicieni, însă sub un partid nou.

Articole asemănătoare