În sfârșit. Invitații Vorbește Moldova vor fi controlați de un psihiatru

Vești îmbucurătoare pentru toți spectatorii dar și telespectatorii emisiunii Vorbește Moldova sătui de faptul că peste 90% dintre invitați vin la emisiune având probleme de cap. Realizatorii emisiunii au hotărât ca de azi înainte toți invitații să fie controlați de către un medic psihiatru.

După ce mai multă lume s-a plâns de faptul că în studio sunt invitați tot felul de retardați care se înjură unul pe altul și nici nu știu a vorbi, realizatorii emisiunii au luat primele măsuri pentru ca acest lucru să fie evitat în viitor iar în studio să fie invitate mai multe persoane care sunt cât de cât sănătoase la cap.

„Am închiriat un medic psihiatru pentru ca acesta să poată intervieva invitații emisiunii înainte de emisiune și să vadă dacă aceștia sunt sănătoși la cap sau dacă au probleme cu capul. Indiferent de rezultat, invitații vor fi oricum lăsați să intre în studio, dar vom avea grijă mai mare ca aceștia să fie supravegheați pe tot parcursul emisiunii de către medicul psiholog care să poată interveni în caz de aceștia vor începe să înjure sau în caz de se vor ataca reciproc, cum obișnuiesc invitații noștri de obicei. Totodată, ne gândim la afișarea unui marcaj cu o avertizare pentru toți telespectatorii noștri de genul: Atenție, la acest program sunt invitate unele persoane care nu sunt sănătoase la cap. Credem că e o măsură foarte bună, fiind că am primit mai multe solicitări în care spectatorii ne-au rugat să-i controlăm pe invitați înainte de emisiune. De azi înainte invitații vor fi controlați de un medic psihiatru că prea mulți dereglați apar la emisiunea noastră iar acest lucru l-am observat chiar și noi, realizatorii șoului” – ne-a declarat Valentina Dragomir, una dintre realizatoarea emisiunii Vorbește Moldova.

Pe de-o altă parte, invitații se pare că nu doresc să fie întrebați de către un psihiatru și susțin că sunt sănătoși tun și nu au nevoie de niciun control psihiatric: „Da și vapșă vreț voia ca eu să vorbesc cu psihiatru, și eu îs huit la cap or ce? Ian lăsați-mă voi cu medicii voștri că eu am mai fost pe la medici, la unu i-am dat o lopată în cap și la altul am făcut treaba în colțu dispensarului. Mie medicii din sat deja m-au rugat să nu-i mai vizitez, au spus că eu deja îs sănătos tun și nu mai am nevoie de niciun control așa că ruliț-o cu toții în na*ui. Or mă lăsaț la emisiune, or eu o f*t acasă că eu dacă mă enervez apăi vă iau pe toți la pizd*t amușa” – a declarat unul dintre invitații dereglat psihic care urma să fie controlat de către un psihiatru, dar a refuzat argumentând ar fi sănătos.

Există însă și invitați care s-au bucurat că vor fi controlați de către un specialist. Printre acestea se află și o invitată mai în vârstă care a dorit să rămână anonimă: „Chiar bodaproste Doamne, de când vreau eu să merg la un medic psihiatru să mă controlez și iaca am auzit că aici la Vorghești Moldova e gratuit și am venit să mă controlez și eu, da peurmă deamu m-au invitat acolo în studio că am să spun ceva despre o vecină. Dar am auzit că domn Dodon tot o apărut pe la emisiune, Doamne, tare sper ca el să ni-l aducă pe Filip Kirkorov și pe Sofia Rotaru că el e sătean de-al nostru.” – ne-a mărturisit femeia.

Articole asemănătoare