Încăierarea anului! Olar s-a certat cu Alyssa Bounty: „Rușine, arăți piarja la copchii”

Încăierarea anului în fața Președinției, acolo unde activista civică Maria Olari a întâlnit-o pe actrița moldoveancă de filme pentru adulți Alyssa Bounty. Cele două mai nu s-au tras de păr.

Când a văzut-o pe Alyssa Bounty care era în trecere pe la preșidinție, activista Maria Olari a scos din dată telefonul din buzunari și așa-zisul țuruiac al ei, adică fluier, și a început a fluiera la Bounty, transmițând momentele live pe Facebook:

„Mătăhală ce ești, ce faci fată hăi tu acolo pe la America? Rușine, arăți piarja la copchii prin interneturi, și apoi mai melgi pe la Dorin Galbăn să dai interviu? Mare vedetă, mândria moldovei. Dapăi toate fetele or să vreie să fie Alișa Baunty, or să termine liceul și or să meargă la lucru în America să arate piarja la americani, rușine. Că mai bine rămâneai acasă și erai mai iubitoare de țară, măcar arătai piarja aicia la noi în Moldova și plăteai taxe aici, aduceai ceva venit, ieșeai cu mine la proteste să suflăm amândouă în țuruiac, iaca așă te mai consideram fată brava.” – i-a reproșat Olar Alyssei Bounty. Actrița s-a arătat foarte deranjată de Olar, așa că s-a încăierat cu ea:

„Femeie hăi, vino-ți în fire. Tu măcar de-ai ști prin câte și prin câți eu am trecut, crezi că e lucru ușor sau ce? Măcar eu nu spăl podelele ca toate moldovencele peste hotare și nu șterg bătrânii la fund pe la Italia, așa cum la sigur ai făcut-o și matale, fuu. Eu mă duc pe iahturi, prin hoteluri de lux și prin avioane, mai suflu în alte fluiere și hop vine mia de Euro în buzunar. Măcar nu te anina de mine.” – i-a reproșat Bounty lui Olar.

Articole asemănătoare