Închisori din țară sunt eliberate pentru a le face loc Socialiștilor după alegeri

Tot mai multe închisori se eliberează în ultima vreme, spre exemplu Penitenciarul Nr. 13 din Capitală de unde recent au fost eliberați 300 de deținuți. Potrivi administrației, aceștia plănuiesc să întâmpine mai mulți membri PSRM și PCRM la penitenciar chiar după alegerile din 11 Iulie.

Administrația Penitenciarului se bucură să întâmpine noi deținuți în incinta închisorii cu cât mai curând, mai ales persoane importante din PSRM sau PCRM cărora chiar acolo le și este locul: „Am lăsat mai mulți deținuți acasă.. unii dintre ei au furat o găină și au stat vreo 8 ani, alții au bătut pe cineva și au stat vreo 6 ani, dar iată că i-am lăsat acasă că avem nevoie de locuri libere. După alegerile din 11 Iulie îl așteptăm aici în special pe Domnul Dodon, deja i-am și amenajat o celulă în care sperăm să-și petreacă timpul folositor, să mediteze poate la greșelile pe care le-a făcut și de ce a fost închis” ne-a declarat Andrei Hîrleț, unul dintre ofițerii de pază de la Penitenciarul Nr. 13.

În penitenciar ar fi loc destul și pentru persoane precum Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc. Pentru aceștia administrația a rezervat două celule speciale amenajate cu pereți care au o grosime de un metru pentru ca aceștia să nu cumva să evadeze. Totodată, la penitenciar vor fi angajați 100 de ofițeri de la Fulger care vor avea grijă să dea destul în politicienii care vor fi închiși acolo dacă aceștia vor încerca cumva vre-un șeretlic.

Socialiștii s-au arătat dezamăgiți de această acțiune a penitenciarului și i-au rugat printr-o scrisoare inoficială să le facă măcar cât de cât condiții umane de trai: un televizor plasmă, o toaletă cu baie dar și internet. Totodată, aceștia au promis administrației penitenciarului câteva sute de mii de Euro din banii donați de către Rusia pentru campania electorală a PSRM dacă condițiile dorite ar urma să fie aplicate.

Articole asemănătoare