Incident la emisiunea Hai să ne căsătorim: Doi bărbați s-au căsătorit

Incident la emisiunea „Hai să ne căsătorim” în cadrul căreia stau la dispoziție trei miri și o mireasă care nu se cunosc, iar la sfârșitul emisiunii mireasa se decide pentru persoana potrivită din cei trei miri. În loc de o căsătorie între mire și mireasă, de această dată doi bărbați din Capitală au decis să renunțe la mireasă și să se căsătorească.

Incidentul vine după ce chiar pețitoarea din cadrul emisiunii s-a exprimat cu opinia în privința miresei după ce acesteia i-au fost prezentați toți cei trei miri care stăteau la dispoziție: „Anișoara, eu sincer să-ți spun parcă nici un bărbat nu ți s-ar potrivi, eu cred că dintre cei trei bărbați Vasile și Andrei s-ar potrivi mai degrabă împreună, dacă să vorbim așa sincer” – s-a dat cu părerea pețitoarea emisiunii.

A intervenit și astrologul dându-se cu părerea: „Astrele arată că probabilitatea este foarte mică ca tu Anișoara să-ți găsești un mire. Eu zic totuși să mergi acasă și să încerci o altă dată iar până atunci îi invităm în scenă pe Vasile și pe Andrei, vedem dacă lora li se primește ceva”. După aceste cuvinte, în scenă au revenit mirii care trebuiau de fapt să se cupleze cu mireasa. Bărbații au decis însă să vină de mână pe scenă mulțumindu-i moderatoarei pentru emisiune și fiind ambii fericiți că și-au găsit iubirea vieții.

Pe de-o altă parte, moderatoarea emisiunii Lenuța Gheorghiță s-a arătat supărată de acest incident declarând: „Eii oameni buni, așa nu era plănuit. Noi nu suntem o emisiune care susține și promovează așa gomosexualii, ci la noi lumea se însoară ca la moldoveni normal femeie cu bărbat, dar nu bărbat cu bărbat.. Doamne iartă-ne, dar așa nu era plănuit, ce suntem la Sodoma și Gomora sau ce? Eu zic să întrerupem imediat emisiunea și să ieșim din direct, regizia vă rog opriți camerele de filmat…” – a declarat Lenuța Ghiorghiță cu un ton mai neprietenos.

Cei doi miri nu s-au oprit însă aici. La scurt timp după emisiune aceștia au declarat jurnaliștilor de ce au decis să formeze o relație și nu una cu mireasa, cum era plănuit de fapt: „Eii păi știți, când am văzut ce-i de urâtă mireasa și bosumflată, am zis că mai bine deja mă căsătoresc cu un bărbat. Da știu că la noi la moldoveni nu-i chiar văzut cu ochi buni lucrul acesta, noi însă am vrut să rupem toate superstițiile și să arătăm că și doi bărbați se pot iubi mai ceva decât un bărbat cu o femeie”

Articole asemănătoare