Interviu cu Mama lui Șor: „Mai bine făceam avort sau îl dădeam spre adopție”

Un nou interviu a apărut într-un ziar renumit din republica Moldova cu mama lui Ilan Șor, doamna Nina Șor din Orhei. În interviu, femeia se plânge de fiul său fugar că și-a trădat patria dar și familia și speră să nu se mai întoarcă acasă niciodată.

Mai jos o parte din interviul cu doamna Nina Șor și un reporter:

reporter: Bună ziua doamnă Nina Șor, vă mulțumim că ați acceptat invitația noastră de a ne da interviul.
Mama lui Șor: Bună ziua, și eu vă mânțămăsc că m-ați invitat să spun în sfârșit adevărul despre dracul ista de copchil al meu care ne-a furat miliardele și dracu știe când se va mai întoarce înapoi.
reporter: Doamnă Nina, povestiți-ne vă rog despre copilăria domnului Ilan Șor. Cum a crescut acesta în Orhei?
Mama lui Șor: Eii, doamne Dumnezăule.. era un copchil dus cu capul. Încă de mititel îmi umbla prin geantă și-mi fura sute de lei. Odată a intrat în casă la vecini și a găsit pe masă trei mii de lei pe care vecinu Jora i-a luat pe iapă și Ilan a meu i-a furat și s-o dus să-i dee lu un verișor de-a lui mai mare să-i cumpere bilete la loto, mi-a dat banii în vânt…
reporter: Și care a fost reacția Dvs.? Ce ați înterprins?
Mama lui Șor: L-am pus pe dracu cela de copil să stea cu genunchii pe grăunțe până o să-i iasă pe ochi. Într-o zi s-a enervat pe mine și mi-a zis: când am să cresc mai mare am să fur miliarde de lei de la toți oamenii din țară. Dar eu nu am prea luat în serios, că na.. era copchil și știți cum copiii când se supără, scot pe gură tot felul de prostii. Dar acum iaca na, a crescut și doamne Măiculiță, uite că chiar a furat țara asta dintr-un capăt.

reporter: Dar în genereal sunteți mândră de așa un fiu?
Mama lui Șor: Eii mândră.. La ce dracu să fiu mândră că am dat naștere unui furător de miliarde? Drept să vă spun mai bine îl avortam sau îl dădeam spre adopție că numai necazuri am avut cu copchilu ista.. măcar bine că o fugit din țară, sper să nu se întoarcă niciodată. Că o furat din miliard și la toți Orheienii o dat.. dar mie ca mamă nu mi-a dat măcar niște milioane să am și eu.. că l-am crescut pe drac și iaca na cu ce m-am ales, numai cu un râs de casă cu două etaje.

Mama lui Șor ar fi început a plânge, de aceea am fost nevoiți să oprin interviul. Pe aceasta ar fi apucat-o durerile amintindu-și de copilul ei Ilan Șor și de cele comise în propria țară. Totodată, aceasta ne-a declarat că nu vrea să-l vadă în ochi pe propriul fiu fiind că ea nu ar fi văzut niciun ajutor de la el, cu toate că acesta a furat miliarde de lei și le-a dat altora, însă nu și ei.

Doamna Nina ne-a asigurat însă că va merge și la emisiunea Vorbește Moldova dar și la Dorin Galben pentru a depune mărturie împotriva propriului ei fiu fugar și furător de miliarde care a furat o țară întreagă.

Articole asemănătoare