Într-un supermarket din Capitală o babă a sărit la bătaie la o altă babă de la un pachet de sare

Situație neplăcută pentru angajații unui supermarket din Capitală după ce o femeie mai în vârstă a început a țipa la ei și a sărit la bătaie la o altă bătrână din cauza că aceasta a luat ultimele două pachete de sare de pe raftul supermarketului.

Astăzi în jurul orelor 14 la un supermarket din centrul Chișinăului a apărut o femeie mai în vârstă care a dorit să cumpere cât mai multă sare după ce a auzit de faptul că s-ar termina rezervele de sare din țara noastră, lucru dezmințit de autorități. Femeia a intrat în market cu un cărucior în care deja avea cîteva sacoșe pline cu sare pe care le-a cumpărat de pe la alte magazine – însă se pare că sarea pe care aceasta o avea nu i-ar fi ajuns, așa că a decis să se îndrepte către raftul cu sare pentru a-și mai umple câteva sacoșe.

Acolo aceasta a zărit însă o altă femeie care a luat ultimele două pachete de sare de pe raft pentru a le cumpăra. Rugând-o să-i dea și ei un pachet de sare, cealaltă femeie a refuzat: „Eu eram în market și numai bine cumpărasem ultimele două pachete de sare, ei cum, le luasem de pe raft. Și a venit la mine un băbălău, o scorpie de femeie, care s-a năpustit asupra mea, că cică: dă-mi și mie un pachet de sare, la ce-ți iei tu ție două? Eu când m-am uitat la ea în cărucior și am văzut câte pachete de sare ea deja și-a cumpărat, chiar nu i-am mai dat nimic că deja avea destulă sare nebuna. Păi și de asta ea a sărit la mine la bătaie și mi-a făcut borți în pachetele de sare special ca să nu le mai pot cumpăra, păi s-a împrăștiat sarea ceea pe toată podeaua. Acuma nu știu de unde să iau sare că eu tot îs femeie bătrână și vai de capul meu.” – ne-a declarat îngrozită femeia care a fost atacată din cauza că dorea să cumpere sare. Pe de-o altă parte, agresoarea în vârstă de 68 de ani consideră că a procedat așa cum trebuia. Am telefonat-o pe femeie pentru a-i pune niște întrebări iar aceasta a tot încercat să-și țină apărarea:

Agresoarea: Nu-i vina mea, nebuna șeilaltă o vrut să cumpere tucma două pachete de sare și eu i-am zis ce-ți trebuie tucma două femeie hăi? Lasă și mie unu și ia-ți deamu și ție unu, da ea nu și nu.. n-a vrut să-mi dee nimic. Ei și de asta i-am ars o palmă că chiar a meritat
Reporter: Dar femeia pe care ați pălumit-o ne-a declarat că dvs. deja aveați o grămada cutii de sare, de aceea ea n-a fost de acord.
Agresoarea: Eii da nu era sare aceia de mâncat, aceea era sare de mare că eu o pun în fiecare seară în tăzuc și fac ingaliație, inhalație cum se spune, că am probleme cu pancriasu și cu tensiunea.
Reporter: Păi atunci de ce ați vrut să vindeți sarea pe care o aveați la dumneavoastră după ce ați ieșit din market? Ce ziceți referitor la acest lucru?

După ultima întrebare bătrâna ne-a pus receptorul.

Mai mulți martori ne-au confirmat că după ce femeia care avea la ea mai multe pachete de sare, înainte dar și după ce a ieșit din supermarket, încerca să le vândă trecătorilor sare la kilogram la un preț de trei ori mai mare decât cea de pe piață.

Articole asemănătoare