ÎPS Vladimir supărat pe Dumnezeu că a scos curcubeul chiar în ziua paradei LGBT

ÎPS-ul Mitropolit al Moldovei Vladimir s-a arătat foarte supărat pe Dumnezeu după ce chiar astăzi la un colț de oraș pe cer se putea observa un curcubeu. Tot astăzi la Chișinău are loc parada minorităților sexuale LGBT.

Înalfpresfințitul s-a arătat foarte dezamăgit pe faptul că tocmai astăzi Dumnezeu a decis să afișeze curcubeul pe cer. Ar fi asta oare o speranță pentru minoritățile LGBT? La cuvântarea de la sfârșitul slujbei de astăzi, Mitropolitul le-a declarat enoriașilor:

„Cum Doamne de interpretat acest curcubeu pe care l-ai afișat pe cer tocmai astăzi, în această zi în care pe străzile Chișinăului umblă tot felul de ghei și lezbiene cu steagurile curcubeu la paradă? Nu cum de înțeles acest lucru oameni buni? Dumnezeu e de partea lor sau cum? Păi acum înțeleg de ce în ultima vreme Bisericii îi merge tot mai prost, tot mai puțini oameni donează la Biserică și noi preoții nici nu ne mai putem permite să călătorim undeva cu mașina, suntem nevoiți să ne ducă cu taxiul la întrevederile sfinte pe care le avem. Nu știu, cred că curcubeul ista de pe cer o fost pus mai degrabă de Guvernare poate, cred că l-au proiectat ei cu vreun dispozitiv de-acela proiector pe cer să arate că-i curcubeu de la Dumnezeu. Că dora curcubeul vine după ploaie, dar azi nu a plouat.” – s-a arătat confuz ÎPS-ul Vladimir.

Pe de-o altă parte, serviciul meteorologic de stat a confirmat că curcubeul nu este o proiecție ci vine tocmai din ceruri de la Dumnezeu, însă din motive necunoscute.

Articole asemănătoare