Jucătorii Manchester s-au otrăvit după ce au mâncat jumări de la Moș Fiodor

Șoc pentru jucătorii Manchester United, printre care și pentru Cristiano Ronaldo. Aceștia se pare că s-au otrăvit după vizita lor în Republica Moldova – i-a apucat pe toți subțirica.

Echipa lui Cristiano Ronaldo a trimis o plângere autorităților din Moldova prin care se plâng că s-ar fi otrăvit în Republica Moldova. Totuși, Moș Fiodor de la Băcioi, un țăran pe care Ronaldo împreună cu alți jucători l-au vizitat chiar în beci, a și luat cuvântul în acest caz:

„Eu am invitat băieții la mine în beci că unul dintre ei este nepotul vecinei Clava. Și era și Ronaldo acela sau cum îi mai zice. Ce-i drept băieții nu vorbeau limba noastră, dar eu i-am avertizat și le-am zis că mă băieț, dacă luați de astea pe stomacul gol apăi ar putea să vă apuce subțirica. Dar ei râdeau și așa veseli, am scos eu o bancă de trei kile de jumerele și niște samagon de anul trecut. Păi la urmă le-o plăcut băieților atât de tare că m-au rugat să le dau o bancă s-o ia cu ei. Peurmă am mai scos și un ulcior de vin alb și le-am dat și lor trei sticle. Nu știu din ce motiv dar Ronaldo acela a început a-mi măzgăli butoaiele cu autograful lui, cred că oleacă l-a atins la cap.” – ne-a declarat moș Fiodor.

Purtătoarea de cuvânt a echipei, Manuela Fernandes, a ieșit și ea astăzi într-o declarație de presă comentând cele spuse de către Moș Fiodor:

„Într-adevăr echipa noastră a vizitat un bătrân din Băcioi și a și mâncat la el. Aceștia n-au fost însă avertizați de faptul că produsele conțineau lactoză și nici nu s-a menționat că este carne de porc. Ronaldo are intoleranță la carnea de porc și dacă o consumă, atunci să-l vedeți cum începe a se răstogoli pe la jocurile de fotbal și pur și simplu începe a plânge fără motiv în timpul jocului, cel mai probabil din cauza că-l doare burta.”

Articole asemănătoare