Jurnalistele s-au împrietenit din nou: „Trebuie de uitat tot trecutul și de iertat”

După scandalul Natalia Morari – Veaceslav Platon se pare că jurnalistele de la TV8 s-au împrietenit totuși din nou cu prietena lor pe care o numesc Nătășica. Jurnalistele Rață, Gonța și Natalia Morari apar într-un selfie postat pe Instagram în culmea fericirii după ce s-au reîmpăcat.

Cele trei jurnaliste au apărut din nou împreună în studioul canalului de televiziune pe care acestea încă-l mai consideră independent, cu toate că relația dintre Natalia Morari cu omul de afaceri controversat Veaceslav Platon care a ieșit la iveală a strânit fel de fel de controverse în societatea noastră.

Astfel, jurnalista Natalia Morari nu va mai apărea pe la emisiuni publice la postul TV dar ar putea sta în spatele postului redactând emisiunile și luând decizia când vine vorba despre invitații de la emisiunile canalului. Din surse secrete am aflat că Veaceslav Platon ar putea fi invitat în curând din nou la o emisiune de la același canal TV pentru a-și scoate nevinovăția în evidență și a implora cetățenii să-i acorde milă, cu toate că pe seama acestuia la acest moment este deschis un dosar penal.

Colega de breaslă și buna prietenă Angela Gonța, care a iertat-o pe Natalia Morari, a declarat: „Nu-i nici chiar așa de rău ce s-a întâmplat, e om și ea și fiecare din noi mai greșim uneori. Eu când am făcut prostia cu Filat și mi-a uns acolo ochii cu câțiva bani, dar na uite că acum sunt jurnalistă independentă și spun lucrurilor pe nume mai obiectiv decât oricare alt jurnalist de la noi din țară. Trebuie de uitat trecutul și de iertat. Haideți să privim în viitor pozitiv și să relatăm lucruri jurnalistice calitative în continuare, așa cum am relatat mereu fiind una dintre cele mai independente voci media” – a declarat Gonța.

Pe de-o altă parte, finanțatorii postului TV8 nu s-au arătat încântați de selfie-ul celor 3 dar și de faptul că Morari a fost acceptată atât de repede înapoi. Finanțatorii postului TV s-au retras iar noii finanțatori și sponsori ai postului sunt niște persoane din anturajul lui Ilan Șor care promit că în frunte cu astfel de jurnaliste, acest canal va rămâne și în continuare unul dintre cele mai cinstite și accesate surse media din țară – la fel ca și Publika TV, Prime sau NTV – finanțate de prin aceleași surse dubioase.

Articole asemănătoare