Kirkorov a făcut ieri concert la Sadova unde doamna Kirkurova i s-a îngenunchiat

Nebunie la Sadova. După ce acesta n-a fost lăsat să cânte în Piața Marii Adunări Naționale pe motiv că concertul a fost anulat, artistul rus Filip Kirkorov a mers aseară la Sadova unde i-a cântat chiar doamnei Kirkurova și vecinelor ei.

Doamna Kirkurova s-a bucurat nespus de mult când a văzut că cântărețul ei preferat a venit tocmai la Sadova de această dată pentru a-i cânta tocmai ei. Baba Kirkurova n-a mai putut răbda, așa că s-a năpustit cu un buchet de flori pe scenă chiar în timpul concertului unde i s-a înghenunchiat cântărețului rus:

„Domnule Kirkorov, noi așa de tare v-am mai așteptat aici la Sadova să veniți o dată-n mama naibii să-l scoateți pe domnul Dodon din pușcărie că el nu mai este acasă. Ni l-au furat pe păpușălul nostru. Eu mă închin în fața dumnevoastră, sunteți Dumnezeul nostru și ne mai alinați durerea că demult nu s-a făcut așa concert de zile mari la noi în Sadova. Dar vă rog eu mult, data viitoare aduceți-o și pe Sofia Rotaru și poate cântați împreună că eu de când visez să vă aud pe ambii, nici n-aveți idee.” – i-a declarat femeia lui Kirkorov în limba rusă.

Mai mult, baba de la Sadova i-a și adus lui Kirkorov un kilogram de căpșuni direct de la ea din grădină. Kirkorov s-a arătat cam supărat că anul acesta n-are cum să meargă cu Dodon nicidecum la căpșune, așa cum o făcea în anii trecuți, din cauza că fostul președinte al țării se află în izolare pentru tot felul de infracțiuni.

Articole asemănătoare