Kirkorov în lacrimi după ce a fost sunat și felicitat de Baba de la Sadova

Moment cu totul emoționant în viața lui Filip Kirkorov, cel care i-a scris Nataliei Gordienko piesa pentru Eurovision 2021. Acesta a fost telefonat de către doamna Vera de la Sadova și felicitat printr-un mesaj care chiar l-a adus la lacrimi.

Doamna Vera din Sadova l-ar fi telefonat pe Kirkorov și i-a transmis următoarele: „Domnul Kirkorov – așa de frumoasă muzică am ascultat aseară la televizor, parcă dată de la Dumnezău. Eu aici cu vecinile din mahală te așteptăm pe matale deja de o grămada timp să vii și să ne înviorezi, îți ducem tare dorul și ne gândit la tine în fiecare zi. Hai poate veniți cât mai curând și îl aduceți cu dumnevoastră și pe Dodon dar vă rugăm și pe Sofia Rotaru, vă rugăm mult din suflet”

Auzind acest mesaj, Filip Kirkorov a dat în lacrime direct cerându-și scuze de la doamna Vera că nu a mers până acum să o viziteze. Acesta i-a promis doamnei Vera să vină la ea cu Igor Dodon dar a întrebat-o dacă are vreun lan de căpșune – fructele sale preferate.

La rândul ei, Baba de la Sadova i-a promis lui Chircorov dacă o vizitează să-l voteze pe Dodon în continuare și să voteze chiar și din numele străbunicilor ei – care sunt decedați de mult timp în urmă, însă pașapoartele lor încă nu au expirat și încă pot fi acceptate de CEC pentru a vota un candidat favorit.

Articole asemănătoare