Kirkorov l-a chemat pe Dodon la saună să se relaxeze – Dodon n-a venit

Invitație de nerespins al cântărețului din Rusia Filip Kirkorov. Acesta l-a invitat pe Igor Dodon la o saună din Rusia pentru a se relaxa un pic alături de el, dar Dodon a respins invitația – lucru care l-a supărat pe Kirkorov care a anunțat că nu va mai veni la Sadova la cules căpșune.

Filip Kirkorov l-a invitat zilele trecute pe Igor Dodon în Rusia pentru a se distra un pic la sauna privată pe care muzicianul o deține. Dodon însă a refuzat invitația din cauza că nu mai zboară niciun avion spre Rusia și în general din R. Moldova avioanele nu mai zboară așa că este foarte greu să ajungi acolo. Refuzul lui Dodon l-a înfuriat însă rău pe Kirkorov care i-a pus lui Dodon un ultimatum:

„Eu pe domnul Dodon l-am invitat aici la noi la saună să se distreze, fiindcă mai avem loc de o persoană, dar acesta a refuzat. Nu-i frumos. El pe mine când mă invita la culesc căpșune la Sadova eu mă duceam și-l ajutam la cules, el datorită mie a vândut o grămada căpșune fiindcă eu le dădeam oamenilor care cumpăram căpșune câte un autograf și câte un sărut pe frunte. Măcar o trimetea pe Galina în locul lui, dar nici asta n-a dorit. Păcat, noi cu băieții îl așteptam aici, avem chiar și urzici și cântam un karaoke împreună, plus la asta băieții îi făceau un masaj ca data trecută.” – s-a arătat întristat muzicianul din Rusia.

Am contactat purtătoarea de cuvânt a lui Dodon care ne-a declarat că Dodon nu mai dorește să meargă la saună cu Kirkorov după ce data trecută acesta ar fi avut acolo o experiență neplăcută despre care aceasta n-a dorit să ne dea mai multe detalii:

„În acest an domn Dodon nu va mai merge la masaj la sauna domnului Kirkorov din motive personale dar și pentru că refuză acest lucru din cauza unor situații neplăcute care s-au petrecut la acea saună în anii trecuți. Mai multe detalii nu vă pot da.” – ne-a declarat Sfetlana Coțofană.

Articole asemănătoare