Kirkorov se mută cu traiul la Sadova: „Voi fi mai aproape de fana mea Nr. 1”

Vești îmbucurătoare pentru baba de la Sadova, deja invidiată de către toate babele din sat. Marele ei idol, cântărețul rus Filip Kirkorov, a anunțat că are de gând să se mute cu traiul la Sadova, în R. Moldova, dacă-i va fi acordată o cetățenie moldovenească, însă și una românească.

Cântărețul rus Filip Kirkorov a anunțat la o emisiune din Rusia că a fost impresionat de baba de la Sadova care cu câțiva ani în urmă a arătat chiar în direct la TV cât de mult îl adoră, rugându-l să vină în Republica Moldova pentru a face mai multe concerte fiindcă acest lucru o va bucura nespus de mult.

Astfel, acestuia i-a venit ideea de a se muta cu traiul în Republica Moldova pentru o perioadă ca să iasă mai des și să facă concerte pentru toate doamnele mai în vârstă de la noi care îl adoră: „Eu iubesc Republica Moldova, acolo am fost de mai multe ori cu domnul Igor Dodon și am mâncat căpșune, au fost atât de bune. Chiar mă gândeam ce-ar fi dacă m-aș muta acolo cu traiul să gust mai des din bunătățile Moldovei, mai ales că am văzut că am și o fană acolo, cunoscută ca bunicuța de la Sadova… Am văzut-o cu câtă convingere aceasta mă ruga să vin în Moldova pentru a-i face concerte, cred că ar fi bine să mă mut acolo că voi fi mai aproape de fana mea numărul unu. Însă sigur cu o condiție, autoritățile de acolo să-mi deie un pașaport moldovenesc iar mai târziu să-mi fac și un pașaport românesc ca să pot călători prin Europa ca toți oamenii de acolo și să devin mai cunoscut la nivel internațional pentru a cuceri și mai multe femei sau poate chiar și bărbați.” – a declarat Filip Kirkorov în cadrul interviului râzând.

Acest lucru a bucurat-o imens pe Baba de la Sadova care a și ieșit în mahala lăudându-se tuturor vecinelor. Am telefonat-o s-o întrebăm dacă e plină de emoții iar aceasta ne-a răcnit în receptor: „Doamne ce bucurie, Kirkorov a vorbit despre mine în televizor, voi vă închipuiți? Eu lucrul ista îl visez deja de ani de zile și uite că Domnu mi-o ascultat rugăciunile. Lasă-l să vină și să se mute la noi la Sadova că am să-i dau și găini, și curcani și am să-i gătesc și borș. Să vezi cum am să merg la dânsu în fiecare săptămână și am să am grijă de dânsu chiar ca o mamă. Dar să ni-o aducă și pe Sofia Rotaru într-o zi, că tare mi-i dragă și de ea și așa de tare aș vrea să-i văd cum cântă amândoi, îngerașii” – ne-a spus femeia entuziasmată.

Articole asemănătoare