Kirkorov supărat RĂU pe Dodon: „Nu mi-a trimis pepenii murați la rutieră”

O ceartă cum nu s-a mai văzut s-a iscat între cei doi buni prieteni Igor Dodon și Kirkorov. Cântărețul s-ar fi supărat rău pe Dodon din cauza că acesta i-a trimis o geantă la rutieră în Rusia, dar a uitat să-i trimită pepenii murați care lui Kirkorov îi placa atât de mult.

Dodon i-ar fi trimis lui Kirkorov cu o săptămână în urmă o geantă în Rusia în care se aflau vreo 2 gâște, 3 găini de casă, trei sticle de vin moldovenesc și șapte bănci cu tușonkă – preferatele lui Dodon. Spre surprinderea lui Kirkorov, Dodon ar fi uitat însă să-i trimită la rutieră și pepenii murați care nu lipsesc de la masa lui Kirkorov, indiferent de eveniment.

Din această cauză, Kirkorov l-ar fi atacat pe Dodon și l-a amenințat că ar putea termina prietenia amenințându-l pe fostul președinte că nu-l mai vizita la Sadova pentru concerte private și nu va mai mânca căpșuni împreună cu el. Dodon la rândul său a argumentat că pepenii murați s-ar putea împuți la drum și ar putea mirosi în toată geant și i-a amintit lui Kirkorov că băncile cu tușonkă au fost ultimele conserve pe care Galina le-a avut. În plus, Galina i-ar fi împachetat lui Kirkorov și niște copturi scoase de ea din cuptor și dar cumpărate de la Franzeluța.

Analiștii politici bat alarma și spun că din cauza lui Dodon Baba de la Sadova s-ar putea alege cu un atac fiind că Kirkorov ar putea să nu mai viziteze Republica Moldova pentru a cânta la concerte. Din fericire Ilan Șor și echipa sa îmrepună cu Tauber s-au oferit să-i transmită lui Filip Kirkorov câteva bănci de pepeni murați chiar de la Orhei, rugându-l să o ia cu el pe Sofia Rotaru și să revină în capitala Orheienilor pentru a le mai încânta urechile, fiind că acolo cam de mult nu s-a mai făcut așa un concert ca pe vremuri.

Articole asemănătoare