L-a luat salvarea chiar după ziua sa – Putin s-a otrăvit de la tort

Veste care ar putea suna bine pentru întreaga lume după ce liderul de la Kremlin tocmai a fost luat de salvare pentru a fi internat la spital. Acesta ar fi mâncat tort stricat chiar ieri – 7. Octombrie – de ziua sa de naștere.

Liderul de la Kremlin cel mai probabil s-a otrăvit de la tortul mâncat de ziua sa de naștere. Cel puțin așa susține o sursă internă care a făcut un comunicat discret către presă, inclusiv către presa moldovenească după ce mai ales la Orhei cetățenii au început a-și face griji de faptul că Rusia nu va mai face comerț cu Republica Orheiului:

„Domnul Putin s-a bucurat când a primit tortul de ziua sa și de această dată a uitat să ne spună nouă să mâncăm mai întâi din el, a luat el tocmai bucățica care i-a fost recomandată de către un apropiat de-al său. Se vede că în acea bucățică de tort se afla cel mai probabil otravă, nu știm ce va fi mai departe cu dânsul dat fiind faptul că deja mai este și bătrân, că a împlinit 70 de ani. Cert este faptul că acesta cel mai probabil nu va mai activa în calitate de președinte al Rusiei, ci în calitate de țar – cel puțin asta a susținu el de pe patul de spital.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Pe de-o altă parte, doctorii de la o clinică privată din Moscova se zbat deja de ore întregi pentru a-l readuce pe Putin la viață – altfel aceștia și-ar putea pierde familiile dar și locurile de muncă.

Ba mai mult, urma depistării neregulei cu privință la tort, șapte bucătari și trei apropiați de-ai lui Putin, care ar fi fost responsabili de tort, ar fi sărit benevol de pe fereastră de la etajul 7 din motive necunoscute care încă n-au fost comunicate presei.

Articole asemănătoare