Deja a și început construcția unui Bălțilănd ca la Orhei

După ce Tauber nici n-a câștigat bine alegerile, ci doar s-a clasat pe primul loc și a trecut în turul doi la alegerile primarului de Bălți, astăzi construcția unui Bălțilănd la Bălți deja au și început. O macara a fost amplasată pe un spațiu din Bălți pentru a instala parcul de distracții.

La după o zi de la anunțarea Marianei Tauber pe primul loc, Ilan Șor s-a bucurat într-atât de mult încât deja a și trimis câteva zeci de milioane de Euro pe un cont bancar care se vor utiliza pentru crearea Bălțilăndului care urmează să fie poreclit Orheiland 2. Mai mulți Orheieni au sosit la construcții pentru a construi cu mândrie un nou parc de distracții și la Bălți.

La fața locului a sosit și Mariana Tauber pentru a binecuvânta construirea noului Bălțiland: „Ne bucurăm că domnul Ilan Șor ne-a transferat din banii lui proprii pentru ca să construim acest Bălțilănd frumos, așa cum am făcut-o și la Orhei. Acest lucru este posibil doar datorită domnului Ilan Șor care are grijă de cetățeni și care dorește să transforme nu doar Orheiul, ci și din Bălțiul în Monaco. Cu Doamne Ajută!” – a declarat Tauber odată ajunsă la fața locului, fiind sigură de faptul că noul Bălțilănd ar urma să fie și o atracție turistică care va atrage oameni de prin toate colțurile ale lumii direct în Republica Moldova, la Bălți.

De la evenimentul de deschidere a construcției nu a lipsit nici Ilan Șor, care la moment nu se află în țară. Un camion a avut grijă să aducă și un televizor cu Șor acolo pentru a-l putea pune în direct ca să le vorbească oamenilor de acolo: „Dragi Bălțeni, pabeda! Brava că ne-ați ales, acuma noi o să vă dăm și vouă din ceea ce ne-a dat Dumnezeu, din puținul nostru pe care-l avem și din banii noștri lucrați cinstit. Eu la moment nu mă aflu acasă, dar când Bălțilăndul va fi în sfârșit gata atunci să știți că eu neapărat voi sosi la Bălți cu un elicopter și voi fi primul care va încerca caruselul și topoganul de apă care au fost construite din banii mei proprii munciți cu sudoare.” – a susținut Șor în transmisia live de pe ecranul din fața mulțimii care îngheța de frig și dorea mai repede să fie lăsați acasă.

Articole asemănătoare