La Orhei a fost montată prima antenă 6G: „O să avem Tiktok mai rapid”

Senzație tehnologică la Orhei după ce Ilan Șor, dintr-o conferință video, a inaugurat prima antenă 6G din Republica Moldova dar și din Europa. Inițial noua tehnologie nu i-a prea încântat pe oameni, însă după ce au auzit că aceasta vine de la primarul lor Ilan Șor – oamenii s-au bucurat și au început a sărbători.

Sute de oameni s-au îngrămădit astăzi la Orheiland după ce au auzit că acolo se va oferi cel mai rapid internet din Republica Moldova unde aceștia vor putea urmări TikTok-ul într-o calitate HD+ cum nu mai poate urmări nimeni din țară.

„Îi mulțumim lui tătuca nostru că ne dă interneturi, mie mi-a luat fata un telefon cu vreo câteva luni în urmă și domnu Șor mi-a dat internet gratuit și acuma stau și mă uit la tiktokuri, văd pe telegram tot felul de știri și-l privesc pe domnul Șor cu mare drag, i-am apreciat absolut toate pozele de pe feisbuc cu inimioară.” – s-a arătat fericită o pensionară prezentă la eveniment. „Deodată când am auzit că ne pune antenă păi ne-am speriat, fiindcă știm că Bill Gheits aista stă în spatele la interneturile iestea. Dar am aflat că asta domnu Șor o dat bani din buzunaru lui și o sponsorizat să pună la tineret și la pensioneri interneturi mai ieftin și mai rapid și după ce ne-a dat și nouă câte două sute de lei ne-am schimbat părerea, știm că asta e bine pentru popor. Primarul nostru nouă niciodată nu ne va dori ceva rău, el nouă tot timpul ne dă orez, produse casnice, zahăr, totul de ce avem nevoie.” – ne-a declarat o altă pensionară după care a început a chiui fiind copleșită de sărbătoare dar și de suta de grame băută anterior.

Cireașa de pe tort a fost Marina Tauber care a ieșit pe scenă pentru a le povesti oamenilor ce înseamnă această antenă 6G: „Vă mulțumim c-ați sosit la eveniment. Datorită domnului Ilan Șor, țara noastră s-a ales cu o astfel de antenă care oferă internet rapid de calitate foarte bună. Anunțăm că fiecare Orheian prezent aici se va alege cu câte un gigabait cadou, plus la asta acolo în colț oferim și câte un kilogram de sare și o sticlă de ulei la doritori – totul din banii domnului Ilan Șor, îi mulțumim. Uraaa. Acum putem spune că vom avea TikTok mai rapid, uraaa…. Noua antenă 6G vă va permite să comunicați cu rudele sa cu copiii care sunt în Franța, Germania sau chiar în America – iar toată asta fără ca să se întrerupă. Dar cel mai super: acum îl putem observa pe domnul Șor din Israel, aici pe ecran, într-o calitate foarte bună. Uraaa!” – au fost cuvintele lui Tauber.

Dintr-un cerc restrâns de consilieri raionali de la Orhei am aflat că antena a fost montată în cadrul unui nou proiect cu scopul de a le oferi Orheienilor și câte o pereche de Ochelari VR (Virtual Reality) pentru ca aceștia să-l poată vedea pe Ilan Șor într-o lume virtuală oriunde și oricând doresc ei.

Ochelarii VR pe care ar putea să-i primească fiecare Orheian în curând.
Articole asemănătoare