La Orhei oamenii s-au alăturat marșului LGBT crezând că vor primi cadouri

Confuzie la Orhei, acolo unde astăzi a avut un mini-marș al comunității LGBT pentru susținerea minorităților sexuale. În speranța că se vor da cadouri și pomeni, mai mulți orheieni s-au alăturat și ei marșului strigând că susțin și ei minoritățile.

În timp ce astăzi prin Orhei s-a format un mic marș cu flaguri-curcubeu ale comunității LGBT (lesbian, gay, bisexual, transexual), și mai mulți Orheieni s-au alăturat marșului crezând că acesta ar fi fost organizat de către Ilan Șor. Câteva femei mai în vârstă s-au alăturat marșului fără a ști despre ce merge vorba:

„Am venit să protestăm aicia cu lumea pentru o viață mai bună și să ne mărească salariile, dar mai ales să-l aducă acasă pe domnul Ilan Șor ca să ne mai facă concerte.” – s-a arătat convinsă o doamnă, participantă la marș. Am întrebat-o pe o altă doamnă pentru ce a venit la marș, iar aceasta ne-a declarat: „Am văzut aicia lențile iestea curcubeu și m-am că asta precis de la partidul Șor, ne-or da câte ceva eu știu… Credeam că s-a organizat iarăși vreun miting și m-am alăturat că amuș oi primi vre-un pachet cu câte detoate de la doamna Tauber, că ea pe noi de fiecare dată ne alintă cu ce poate ea femeia.” – ne-a declarat o altă orheiancă care ținea în mână un flag-curcubeu și striga libertate și că-l vrea acasă pe Ilan Șor care figurează în dosarul furtului miliardului.

„Dar ne-or da câte o sticlă de ulei, vreo palkă de cîrnaț eu știu. Că știu că ne mai dădeau ei când îi vedeam pe stradă și ne alăturam și noi la tot felu de proteste, deamu vedem și noi ce ne-a da de data asta. Dar vreau să vă spun că de când domnu Șor nu-i în țară, se plătește mai prost la manifestațiile iestea. Când era el în Moldova păi ne dădea și câte cinci și câte șapte sute de lei, dar iaca l-a alungat Maia asta Sandu din țară special ca domnul Șor să nu mai facă la lume lucruri bune cum făcea în trecut.” – sunt cuvintele unui alt bărbat care participa și el la parada Gay crezând că ar fi vreo paradă de-a partidului Șor.

Articole asemănătoare