La Orheiland s-a deschis o secție de votare unde se dau mici pe gratis

Bucurie de zile mari pentru bătrânii din Orhei care vor să meargă la alegeri dar și la distracție. În parcul de distracții de la Orheiland administrația oferă câte 5 mici și o zi gratuită la Orheiland în schimbul unei poze cu votul pentru partidul Șor.

Bucurie și veselie în special în rândul pensionarilor care spun că este o zi deosebită pentru ei, așa cum și pentru doamna Vera de 69 de ani din Orhei: „Off ce veselie și bucurie, mulțumim domnului Șor că a organizat azi și mâncare pentru noi, și muzicuță bună, și câte 500 de lei cadou pentru pensioneri.. Doamne bodaproste, toți spun că el o furat, dar el ne-o dat și nouă măcar chiar de o furat, bravo lui. Ca să furi la noi tot trebuie să șii om deștept. Chiar l-am mai votat o dată Prezident pe domnul Ilan Șor, tătuca nostru pe care-l așteptăm acasă ca pe un copchil al meu“ – ne-a declarat bătrâna care se pare că nu prea știe că astăzi sunt alegeri Parlamentare, nu prezidențiale.

În fața mulțimii a ieșit și Mariana Tauber, vicepreședinta partidului Șor, care a încurajat Orheienii și le-a promis că dacă Ilan Șor se va întoarce acasă, la ve dărui tuturor Orheienilor câte un bonus în valoare de 3000 de lei și le va deschide magazine sociale de electronică unde se vor vinde printre altele telefoane iPhone, Samsung și televizoare plasmă la preț redus pentru tinerii și bătrânii din Orhei.

În fața publicului de la Orheiland care a mers la alegeri a apărut și Ilan Șor pe un proiector. Acesta a apărut în fața Orheienilor cu zeci de promisiuni: un aeroport, trei autostrăzi, internet 5G, metrouri subterane, bonusuri bănești – toate aceste lucruri în Orhei. Nu se cunoaște însă din ce bani ar urma să fie plătite, analiștii politici cred însă că cel mai probabil din miliardul furat.

Articole asemănătoare