La Sadova a apărut o nouă sectă: Organizația Martorilor lui Dodon

O nouă sectă a fost înregistrată zilele trecute la Sadova, satul natal a lui Igor Dodon. Secta Martorii lui Dodon a fost înființată zilele trectute de către mai mulți consăteni care-l susțin pe Igor Dodon, inclusiv fana de la Sadova a lui Dodon cunoscută ca și „Doamna Kirkurova”.

Noua așa-zisă organizație religioasă s-a înregistrat zilele trecute la Comisia Electorală Centrală CEC ca o nouă ramură religioasă din țara noastră care, la doar câteva zile de după lansare, deja a îngrămădit câteva sute de membri nu doar din Sadova, ci din toată țara:

„Noi îl susținem foarte mult pe domnul nostru Igor Dodon, el pentru noi e ca un sfânt și vrem să-l onorăm. De aceea am creat organizația conformistă non-sectantă Martorii lui Dodon la care se vor putea alătura toți creștinii doritori care-l susțin pe domnul Igor Dodon și care l-au ales în anii trecuți, dar și care-l vor alege în anii viitori. Ne bucurăm că s-a alăturat atâta lume la deschiderea primei noastre filiale de la Sadova, fiecare a venit cu ce-a putut: care a adus un culioc cu câte ceva, care câte o bancă de tușoncă sau câte o bucată de carne de porc, preferata domnului Dodon. Și domn Dodon a fost la ceremonie pentru a fi canonizat de către membrii comitetului obștesc al organizației care este format din mine, doamna cu Kirkorov și încă doi consăteni care-l cunosc pe domn Dodon de mic copil.” – ne-a declarat Ioachim Cheptene, unul dintre fondatorii sectei și fan înrăti de-al lui Dodon.

Pentru a adera la organizația Martorilor lui Dodon, persoanele doritoare trebuie să îndeplinească și o serie de reguli stabilite de către fondatori:

  • Pentru a deveni membru al secte, trebuie să fii și ctitor la vreun lăcaș din Sadova sau din Republica Moldova, altfel nu e posibil.
  • Fiecare membru al sectei trebuie să fi dat mâna cel puțin o dată în viață cu Igor Dodon și să aibă o dovadă, de exemplu imaginea de profil sau imaginea de fundal de la telefon.
  • Pentru a deveni Martor a lui Dodon e nevoie să trimiți organizației trei poze cu dovada că în anii trecuți l-ai ales pe Igor Dodon sau pe unul dintre colegii săi sau partidul său de la alegerile Parlamentare, Prezidențiale etc.

Plus la asta, pentru a deveni membru este nevoie să plătești în fiecare lună 5% din salariu pentru a susține organizația. Totuși, sunt și unele avantaje de care Martorii lui Dodon se bucură, de exemplu:

  • Evenimente exclusive o dată la trei săptămâni cu prezența lui Igor Dodon.
  • Câte trei sute de lei pe an din partea organizației, în special la alegeri.
  • La sfârșitul fiecărui an primești în dar câte un culioc (sacoșă) care conține mai multe produse alimentare și surprize din partea organizației, inclusiv un autograf de la Igor Dodon dar și o scrisoare de mulțumire cu poza lui Dodon și logo-ul organizației Martorii lui Dodon.
  • Întrunirea de sâmbătă la care fiecare membru este invitat să participe pentru a asculta discursuri dar și pentru a urmări emisiuni de-ale lui Igor Dodon iar după aceasta a le analiza împreună cu liderii organizației.

L-am sunat pe Igor Dodon pentru a-l întreba care este părerea sa despre noua sectă care a fost înființată de către consăteni în numele său iar acesta ne-a invitat să mergem personal la Sadova pentru a vizita lăcașul Martorilor lui Dodon și pentru a trage concluzii.

Articole asemănătoare