Lacrimi amare la Bălţi: „Renato, întoarce-te și mai fă-ne vre-un concert”

Doliu cum nu s-a mai văzut la Bălți după ce primarul de Bălți Renato Usatîi a declarat că părăsește partidul și se retrage din rolul de primar de Bălți. Mai mulți Bălțeni au ieșit în stradă plângând și rugându-l pe Usatîi să se reîntoarcă.

Cetățenii au ieșit dis de dimineață prin oraș și au început a plânge în colectiv. Printre aceștia se afla și doamna Liuba Snegur, care ne-a declarat: „Doamne, el pentru noi este un Dumnezeu, un tătucă al nostru. Ne-a dat bani de la dânsu omul ista și a făcut pentu noi foarte multe lucruri, nu înțelegem de ce el pleacă. Cine o să ne-o mai aducă nouă în Bălți pe Sofia Rotaru? Nu cred că cineva o va mai face. Numai Domnul Usatîi știa a face concerte de zile mari. Domn Usatîi, dacă mă vedeți, of mă iau lacrimile.. Renato, întoarce-te te rugăm și mai fă-ne un concert, întoarce-te acasă și nu pleca de lângă noi..”

Pe de-o altă parte, fostul primar de la Bălți se arată dezamăgit de rezultatele de la alegerile Parlamentare, declarând într-un live: „Eu le-am făcut proștilor din Bălți și drumuri din banii mei, le-am deschis cazinouri, cluburi de noapte și de la asta m-am sfădit cu rudele, cu frații.. dar ei ca oile nu m-au votat, apăi stați în mocirlă acolo la Orhei că eu din banii ieștia mai bine mă duc la Rusia și-mi cumpăr un sătuc acolo și fac ce vreau eu, acolo măcar știu că o sută de procente din lume mă alege, dar nu ca mrazii ieștia din Bălți cărora le-am fost primar” – a declarat Renato Usatîi într-un live pe Facebook pe care mai apoi l-a șters.

Reamintim că recent fostul lider de Bălți a hotărât să se lase de cariera sa din politică și să plece la Rusia unde vrea să înceapă o viață nouă și proiecte noi. L-am sunat pentru o reacție dar ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvând: „Știți ce, nu mai aveți ce suna râsurilor. Renato nu vă mai este primar, duceți-vă la mâncat cașă la Etalia” – iar apoi aceasta ne-a închis telefonul nevrând să ne mai răspundă la întrebări.

Articole asemănătoare