În R. Moldova se lansează o emisiune la care invitații își vor da la bot

O emisiune premieră pentru Republica Moldova urmează să apară la un post de televiziune de la noi. După ce în studioul aceluiași post TV doi politicieni s-au luat la bătaie în direct, s-a decis crearea unei astfel de emisiuni separate la care invitații se vor duela în fața telespectatorilor.

Decizia i-a venit chiar managerului postului TV după ce a observat că în seara în care cei doi politicieni s-au luat la bătaie, brusc au început să se uite sute de mii de telespectatori iar postul TV a primit sute de apeluri de la spectatori în care erau rugați să mai arate astfel de lupte în studioul de la Chișinău.

Astfel, regizorii au și creat un formular de aplicare pentru persoanele cunoscute care doresc să se înregistreze pentru a se lupta în direct, a se stropi cu apă reciproc sau chiar a arunca jigniri. Printre primii care s-au înregistrat sunt nimeni alții decât niște politicieni de la noi printre care Renato Usatîi, Gheorghe Cavcaliuc sau Mihai Ghimpu dar și niște influențeri moldoveni de pe Instagram care vor să-și dea la bot unul altuia din cauza că în ultima vreme acestora le dispar urmăritori.

Canalul TV a anunțat însă că vor fi aplicate și anumite reguli iar o echipă de salvare va fi la fața locului pentru a monitoriza situația și a sprijini invitații care vor avea de suferit. Printre lucrurile interzise se numără folosirea picioarelor, a unui cuțit sau a unui pistol, mușcatul, scuipatul sau pronunțarea cuvintelor necenzurate. Totodată, prezentatoarea Lilu Ojovan va fi cea care va modera emisiunea și va încerca să încingă luptele între oponenți.

În rest invitații vor fi liberi să folosească pumnii, cotul, capul dar și jignirile pentru a se bate și a se ofensa reciproc. Urmează să aibă loc și o finală în care câștigătorul se va alege cu un premiu în valoare de trei mii de Euro și o vacanță de o săptămână pe malul lacului Ghidighici.

Aplicarea și participarea la emisiune se face însă pe bază de invitație, fiind aceptați doar persoane de interes public din Republica Moldova precum politicieni, muzicieni, instagrameri și așa mai departe.

Articole asemănătoare