Mai multe babe de la Piața Centrală s-au sfădit pentru a face poze cu Dodon

Sfadă și îmbrânceli între mai multe vânzătoare mai în vârstă de la Piața Centrală. După ce Igor Dodon le-a vizitat, se pare că vizita au copleșit-o pe acestea într-atât de mult încât s-au îmbrâncit pentru a face numaidecât niște poze cu Dodon.

Una dintre babele care dorea din suflet să facă o poză cu Igor Dodon este cheochea Dusea de la Piața Centrală, o vânzătoare de otravă. Femeia tocmai striga prin piață când l-a zărit pe Dodon prin mijlocul altor Babe și s-a apropiat și ea înghibușindu-se ca să ajungă mai în față la Dodon.

„Domn Dodon pentru mine e un îngeraș, ca și Domnul Șor că eu vin din Orhei. El ne-o ținut în țara asta ca pe niște șoricei. Pe vremea lui noi avem și salarii bune, și pensii calumea și puteam trăi mai bine. El înainte de alegeri ne mai dădea câte două sute de lei, ne mai dădea niște orez și niște zahar, da iaca Maia Sandu spuneți-mi voi mie ce a făcut în țară? Din cauza ei domnul Dodon acuma nu mai este președinte, că noi pe dânsu tare îl mai îndrăgim. El pentru noi e ca un sfânt, iaca chiar mi-am făcut o poză cu dânsu și am s-o pun acasă pe perete să-l am ca amintire” – ne-a declarat femeia entuziasmată care a fost întreruptă de o altă vânzătoare mai în vârstă care încerca să se strecoare pentru a ajunge mai aproape de Dodon: „Dă-te fa oaio într-o parte, eu tot vreau să fac poză cu domnul Dodon și să mi-o pun pe perete lângă o icoană cu sfântu Serafim. De nu te dai într-o parte…”

„…Apăi am să mă apuc și eu și am să vând otravă. Am să-ți stric afacerea, nu o să-ți mai iasă nimic, ai să vezi. Dă-te îț zâc eu or mai mult nu ăi mai avea niciun cumpărător de otravă că toți vor cumpăra de la mine” – a declarat femeia care este vânzătoare de textile. La rândul ei, vânzătoarea de otravă doamna Dusea nu s-a lăsat călcată în picioare și nu a dorit să-i dea voie celeilalte femei să se afle lângă Dodon: „Șăz fa cumine că domnul Dodon nu vrea să facă poză cu tine, tu șine te crezi în genere? Vinzi acolo niște golgoci de sintetică și te crezi mare biznesmancă sau ce? Dă-mi pace să stau și să mă încălzesc aicia lângă domn Dodon că am să te scriu la 40 de zile și să vezi ce necazuri au să dee piști tine.”

Din fericire a intervenit Dodon care a încercat să liniștească spiritele între cele două femei care aproape că s-au luat la bătaie pentru o simplă poză alături de el: „Dragele mele doamne și scumpele mele alegătoare, hai eu vă rog nu vă mai sfădiți atâta că mai mult eu n-am să vă mai vizitez dacă faceți așa scandal, se uită lumea la noi. Hai facem așa, veniți ambele în coace și haideți să facem împreună o poză de grup cu toate vânzătoarele. Terminați să vă certați atâta și eu am să vorbesc cu echipa să trimită la dumneavoastră niște ajutoare acolo și un portret de lemn cu mine, o să vedeți c-o să vă placă” – a încercat Dodon să le calmeze pe cele două vânzătoare la care se uita toată lumea din piață.

Nu este prima dată când cele două babe se sfădesc în Piața Centrală. Cu câteva luni în urmă doamnele s-au sfădit din cauza că una o acuza pe cealaltă că i-ar pune otravă prin galgocii pe care îi vinde ca să nu-i mai meargă bine vânzările – lucru negat însă de către vânzătoarea de otravă.

Articole asemănătoare