Maia Sandu la Paris. Macron: „Mai bine nu mă căsătoream așa devreme”

După ce Maia Sandu a vizitat astăzi Franța pentru a avea o întrevedere cu Emanuel Macron, Președinta s-a și ales cu unele complimente din partea Președintelui Francez. Acesta chiar a și încercat să flirteze cu Sandu, însă nu i s-a primit.

În timp ce Maia Sandu și-a ținut discursul, Macron n-a putut rezista așa că a privit-o pe Președintă cu multă admirație și pasiune, așa cum nu o privește nici măcar pe propria soție, susține presa franceză. Ba mai mult, Macron a fost surprinși de jurnaliști în timp ce a vrut s-o ia pe Maia Sandu de mână pentru un scurt moment, aceasta a refuzat însă oferta pe motiv că Macron deja este căsătorit și are o femeie. Totodată, la sfârșitul discursului dintre cei doi, Macron le-a declarat jurnaliștilor:

„Doamna Sandu este o femeie foarte puternică și atractivă, mai bine nu mă căsătoream așa devreme, soția mea este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine. În genere moldovencele sunt femei foarte frumoase și majoritatea moldovencelor dar și a moldovenilor care lucrează în Franța au o reputație destul de bună. M-aș bucura ca și doamna Sandu să intre în Uniune Europeană pentru că ne-am vedea mai des și i-ar fi și mai ușor să mă viziteze, să mai ieșim la vreo cafea sau vreun croissant și nu doar la întâlniri oficiale. Ce spuneți doamnă Sandu?” – a declarat președintele Franței Emanuel Macron, în vârstă de 44 de ani.

Declarațiile lui Macron au făcut-o pe Sandu să se înroșească pe față, aceasta a dat însă de înțeles că nu are de gând să se amestece într-o altă familie și a făcut referință la faptul că Macron deja are o soție și trebuie să se mulțumească cu ea:

„Vă mulțumesc domnule Macron pentru complimente, însă dvs. deja aveți o ocupație și o soție care vă poartă de grijă și pe care am cunoscut-o și eu. Este o femeie minunată, ar trebui să vă simțiți foarte fericit cu o așa femeie de aur. Cel mai importante sunt relațiile între statele noastre.” – i-a reproșat Sandu lui Macron, fapt care l-a mâhnit un pic pe Președintele Francez care mai apoi a declarat însă că n-a zis-o chiar așa de serios. Nu este prima dată când Macron îi face Maiei Sandu complimente, și data trecută când aceasta a vizitat Franța, Președintele Francez a sărutat-o pe obraz la întâlnirea oficială și a invitat-o și la o cafea.

Analiștii politici de la noi cred că lui Macron i-ar plăcea de Maia Sandu și ar dori s-o cunoască mai bine personal, de aceea și flirtează cu ea. Asta după ce în ultima vreme acesta ar avea tot mai des conflicte cu soția din cauza că o invită pe Sandu cam des pe la Paris și n-o ia și pe soție la conferințele de presă.

Macron în vârstă de 44 de ani împreună cu soția sa Brigitte Macron în vârstă de 69 de ani.
Articole asemănătoare