Mama care și-a amenințat copilul pe TikTok forțată să meargă la Psihiatrie

Vești bune în cazul mămicii de pe TikTok care și-a amenințat copilul că-l ucide și l-a pișcat astfel încât copilul a început a plânge. Copilul a fost luat de lângă ea și îngrijit de psihologi iar femeia a fost dusă cu forța la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Capitală.

Femeia care a fost într-un timp la emisiunea Vorbește Moldova a apărut într-un video pe TikTok unde-și amenință copilul și-l maltratează din cauza că acesta i-ar fi stricat TikTok-urile. Enervată pe băiat, aceasta l-a făcut să plângă și l-a amenințat că-l va ucide – fapt care poate fi văzut și în Video.

Femeia care l-a amenințat pe propriul copil din cauza că-i strica TikTokurile.

Văzând aceste imagini video, atât internauții cât și autoritățile care s-au autosesizat au rămas șocate. De aceea s-a decis trimiterea unei echipe de medici psihiatri la casa femeii împreună cu niște polițiști pentru ca aceasta să fie dusă la Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău pentru a-și reveni în fire.

Totuși, ajunsă acolo, aceasta și-a scos telefonul din buzunar și a început a face TikTok-uri cu ceilalți oameni bolnavi internați în psihiatrie și s-a luat la bătaie cu o femeie internată în spital din cauza că aceasta îi strica TikTok-urile.

Medicii au luat primele măsuri și au închis-o într-o cameră bine izolată, un fel de cușcă, pentru ca aceasta să nu mai facă probleme și să nu deranjeze ceilalți oameni internați în Psihiatrie care au venit acolo să se vindece, nu să fie deranjați de o astfel de nebună. Medicul Psihiatru care o supraveghează pe femeie ne-a declarat: „Femeia asta e ruptă la cap, e strașnic cu dânsa.. ați mai văzut-o că ea a fost la Vorbește Moldova și a făcut și acolo un teatru. Noi am avertizat-o să se astâmpăre și să nu mai facă tiktokuri că or facem din ea o femeie normală, or o ușidem – cum și-a amenințat și ea micuțul, trăsnita ce-i ea”

Articole asemănătoare