Mama lui Dodon în șoc. A pierdut zece milioane de lei îngrămădiți din pensie

Șoc la Sadova, acolo unde mamei lui Dodon nu i-a venit să-i creadă ochilor după ce poliția și CNA i-au confiscat zece milioane de lei pe care i-a găsit ascunși într-o sobă.

Când CNA-ul a ajuns la casa de la Sadova a mamei lui Dodon, confuză și speriată, femeia s-a băgat în sobă – lucru care le-a lăsat suspiciuni polițiștilor. Aceștia au trimis o dronă prin horn pentru a vedea ce-i în sobă și au rămas muți:

„Acolo se ascundea doamna Dodon, mama fostului președinte, și am dat de mai mulți saci cu bani – este vorba de zece milioane de lei, circa jumătate de milion de dolari. Aceasta a negat faptul că ar fi bani spălați, ne-a zis că aceștia bani i-a muncit cu greu pe vremea pe când încă era profesoară și i-a strâns. O mare parte din bani i-a primit cadoul de la feciorașul ei Igor fiindcă el atunci era președinte și primea câteva mii de Euro pe lună – cel puțin asta susține femeia. Plus la asta ne-a spus că de când feciorul ei a fost arestat la domiciliu, aceasta i-a vândut mai multe lucruri și a pus banii la grămadă.” – ne-a declarat Eugeniu, un inspector CNA.

Pe de-o altă parte, mama lui Dodon s-a arătat foarte deranjată de faptul că statul vrea să-i sechestreze averea:

„Lăsați-mi în pace banii muciți cinstiți cu sudoare. Eu când eram profesoară de limbă română primeam un salariu de o sută de mii de lei pe lună, de asta și am putut să îngrămdesc atâția bani. Eu lucram la o școală de stat din capitală unde chiar se plătea foarte bine.” – a declarat femeia CNA-ului, ofițierii n-au crezut-o însă.

Articole asemănătoare